Meikkaamalla korostat parhaita puoliasi ja tuot persoonaasi esiin niin arjen kuin juhlan hetkissä. Tänne olemme koonneet arvostettujen ja laadukkaiden luonnonkosmetiikkabrändien meikkituotteet. Tutustu laajaan valikoimaan sertifioitua ja turvallista kosmetiikkaa, josta sekä iho että luonto kiittävät!

Hehkuvan kauniiksi luonnonkosmetiikan meikeillä

Monet meikkituotteet sisältävät aineita, jotka eivät etenkään säännöllisesti käytettyinä tee hyvää iholle tai keholle. Meiltä löydät laajan valikoiman tarkasti valikoitua luonnollista värikosmetiikkaa, jonka avulla korostat kauneuttasi luonnollisesti ja turvallisesti.

Täältä löydät muun muassa huulipunat, kynsilakat, luomivärit, puuterit, ripsivärit ja paljon muuta!

Miksi suosia luonnonkosmetiikkaa?

Toisin kuin useissa muissa meikeissä, luonnonkosmetiikassa on käytetty paljon iholle hyödyllisiä antioksidantteja, vitamiineja, ravintoaineita ja rasvahappoja. Tuotteet ovat tehokkaita, turvallisia ja kaikille sopivia eivätkä ne aiheuta iholle riippuvuutta, kuten osa keinotekoisista aineista tekee. Iho on suurin elimemme, joten ei ole ihan sama, millaisia tuotteita sen hoitoon käyttää. Altistumme jatkuvasti ympäristön synteettisille kemikaaleille, joten niiden määrää ei kannata lisätä entisestään huonolaatuisilla meikeillä.

Yhteensä 68 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi