Puuterit viimeistelevät meikkipohjan poistaen kiiltoa ja ihon pieniä virheitä. Olemme valinneet tuotevalikoimaamme luonnonmukaisia ja korkealaatuisia puutereita, joista löytyy useita sävyvaihtoehtoja.

Luonnonkosmetiikan puuterit ihosi ja luonnon hyväksi

Luonnollisista raaka-aineista valmistetut puuterit tekevät hyvää luonnon lisäksi myös ihollesi. Jotta lopputulos olisi myös mahdollisimman luonnollisen näköinen kannattaa oikean sävyn valintaan käyttää hieman aikaa. Tutustu laadukkaaseen valikoimaan!  

Tuotemerkit

Alima Pure -sarjan suositut mineraalipuuterit luottavat minimalismin voimaan niin pakkausten kuin ainesosien osalta. Yhdysvaltalainen luonnonkosmetiikkasarja on kerännyt suosiota maailmanlaajuisesti.

KIDE Cosmetics -sarjan kotimaiset puuterit ovat täysin luonnollisia ja pakattu upeisiin ekologisiin puurasioihin. Tuotteilla on Ecocert ja Cosmos Organic sertifikaatit.

RMS Beauty -sarjan puuterit ovat luomutuotetuista raaka-aineista valmistettuja ja kemikaalittomia sekä valoa heijastavia. Puuterit tekevät ihosta mattapintaisen ja sopivat kaikille ihotyypeille.

Zao Make Up -sarjan jauhemaiset mineraalipuuterit toimivat meikkivoiteen tavoin. Helppokäyttöiset puuterit luovat mattapintaisen lopputuloksen ja sopivat myös meikin kiinnittämiseen. Tuotteissa on käytetty bambua niin pakkauksessa kuin itse tuotteessa sen sisältämän orgaanisen piidioksidin vuoksi, joka auttaa pitämään ihon kimmoisana.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.