Herkät intiimialueet kaipaavat erityisen hellävaraiset tuotteet voidakseen hyvin. Meiltä löydät luonnolliset intiimituotteet seksuaaliterveyteen aina kuukautissuojista intiimihygieniaan ja lantionpohjanlihasten harjoittamiseen.

Hellävaraiset ja luonnolliset intiimituotteet herkille intiimialueille

Tutustu valikoimamme luontoystävällisiin kuukautissuojiin, jotka eivät kuormita turhaan ympäristöä. Yoni -brändi valmistaa muun muassa luomupuuvillaa ja biohajoavaa muovia sisältäviä terveyssiteitä sekä 100% luomupuuvillasta valmistettuja tamponeja, jotka sisältävät pahvisen asettimen. Myös Hevea ja Belladot -brändien uudelleen käytettävät kuukupit ovat ympäristötietoisen naisen valinta ja säästävät luonnon lisäksi myös lompakkoa!

LIP -intiimiöljyistä löydät tuotteet muun muassa intiimialueen pesuun, karvojen ajeluun, intiimialueen mikrobistosta huolehtimiseen sekä kosteuttamaan, rauhoittamaan ja suojaamaan vulvaa.

Kun haluat lisätä seksuaalista nautintoa, suosittelemme kokeilemaan Gemstonen kristallista valmistettuja hieromasauvoja tai Yoni -kiviä, jotka muun muassa harjoittavat lantionpohjanlihaksia ja vahvistavat naisellista energiaa, mutta voivat tuoda helpotusta myös kuukautiskipuihin ja PMS-oireisiin.

Yhteensä 26 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi