Seksilelujen klassikkoina pidetyt hieromasauvat ja vibraattorit johdattavat sinut upean energeettiselle matkalle itseesi. Tutustu 100% luonnollisesta kristallista valmistettuihin dildoihin, sekä Smile Makersin tyylikkäisiin ja sensuelleihin vibraattoreihin.

Sertifioiduista kristalleista valmistetut hieromasauvat ja tyylikkäät vibraattorit

Smile Makersin tavoitteena on normalisoida asenteet naisten seksuaalisuutta kohtaan. Smile Makersin mielestä perinteiset intiimituotteet ovat usein mauttomia, ja siksi heidän valmistamat vibraattorit ovat tyylikkäitä, sensuelleja, kauniita ja miellyttäviä käyttää.

Lue lisää blogista: Smile Makers vibraattorit tuovat hymyn huulillesi

Jos mietit, mikä ”hymyn tuoja” sopii sinulle, tästä voit tehdä testin, joka kertoo mikä lelu sopii tarpeisiisi parhaiten!

PUR-valikoimasta löydät kristalleista valmistetut tyylikkäät ja silkkisen sileät Gemstone Yoni Wand -hieromasauvat. Tuotteet sopivat käytettäväksi kuivana, märkänä tai liukuvoiteen kanssa. Näiden kristallisten hieromasauvojen uskotaan liittyvän aina tiettyyn chakraan eli kehon energiakeskukseen. Tuotteet on valmistettu sertifioiduista 100% luonnollisista kristalleista.

Lue lisää blogista valikoimamme leluista ja intiimialueen hoidosta

Näytetään tulokset (19 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi