Hemmottele alapäätäsi näillä leluilla

17.11.2021 | Laura Eskola

Vaginoilla ei (vielä) ole erillistä juhlapäivää kalenterissa, mutta arvokas alapääsi ansaitseekin hyvää kohtelua ympäri vuoden. Kerroimme aiemmin 8 vinkkiä, kuinka pitää vagina tyytyväisenä, mutta meille ei enää riitä tyytyväinen vagina, nyt on aika hemmotella sitä oikein olan takaa!

Yoni Egg –kivet ja kristalliset hieromasauvat

Valikoimamme on kasvanut uusilla Gemstone Yoni –kivillä, hieromasauvoilla sekä niiden hoitotuotteilla. Yoni –kivet ovat nykyaikaisempi ja aistillisempi versio lantionpohjan lihasten harjoituksiin tarkoitetuista geishakuulista. Niissä yhdistyvät naisellisuuden vahvistaminen ja kristallien maagisuus. Kauniista Yoni –kivistä ja niiden monista käyttötavoista voit lukea lisää täältä: Mitä ovat Yoni Egg –kivet ja miten niitä käytetään?

Uutuus Yoni -kivet:

  • Red Jasper –Yoni Egg tukee juurihakraasi, koska se yhdistää sinut maan vakauttaviin energioihin sen voimakkaan maadoittavan vaikutuksen vuoksi. Punainen jaspis tuo turvallisuuden tun­netta ja tasapainottaa vihamielisiä energioita. Suojaa ja tekee ke­hosta vahvan.
  • Ametisti –Yoni Egg on täynnä voimakasta, aistillista energiaa, ja se liitetään kruunchakraan. Tunnet itsesi kuningattareksi Ametisti Yoni kiven kanssa! Ametisti on suojeleva kivi, joka poistaa kipuja ja rauhoittaa kehoa. Ametisti vahvistaa henkisyyttä ja auttaa keskittämään sekä laajentamaan meditaatiota.
  • Green Aventurine –Yoni Egg, eli Vihreä aventuriini johtaa mahdollisuuksien polulle vapauttaen negatiivista ja jumiutunutta energiaa. Aventuriinit tunnetaan onnenkivinä, jotka auttavat suruun, stressiin ja väsymykseen. Aventuriini on sydänkeskuksen avaaja.
gemstone yoni kivi

Gemstone Yoni -kivet ja kristallidildo

Gemstone Yoni Wand hieromasauvat ovat kristalleista valmistettuja seksileluja. Varaudu upean energeettiseen ja orgasmiseen matkaan Gemstone hieromasauvan kanssa. Hierontasauvassa on intensiivistä voimaa joka miellyttää ja parantaa sisäistä olemustasi. Kristallista valmistettu dildo on kuin silkkinen kiiltävä peili, joka johdattaa syvälle itseesi ja orgasmiseen kokemukseen. Kristallidildoja voidaan käyttää kuivana, märkänä ja liukuvoiteen kera. Ruusukvartsista ja Obsidianista valmistettujen sauvojen ohelle valikoimaamme on saapunut myös upea Red Jasper kividildo.

red jasper kividildo

Red Jasper -hieromasauva

Kristallien hoito

Yoni –kivet sekä hieromasauvat kaipaavat myös huoltoa. Kivien hoitosetti sisältää kiven reiän läpi pujotettavaa hamppulankaa, joka helpottaa kiven poistamista emättimestä, sekä puhdistusharjoja, joilla reikä pidetään puhtaana.

Kristallien puhdistussuihke on suunniteltu erityisesti Yoni –kiville ja kristallidildoille. Se puhdistaa kristallit hellävaraisen lempeästi luonnollisten ainesosien avulla.

Käytön jälkeen Yoni –kiviä voi myös ladata ja puhdistaa huonoista energioista. Kuunvalo on erittäin hyvä tapa poistaa kivistä negatiivista säteilyä. Sijoita kivet ulos tai ikkunalaudalle kuunvaloon – mieluiten täydenkuun aikana.

miten yoni kiviä käytetään

Kuivien limakalvojen hoito

Intiimialueen terveysongelmien yleisin syy on kuivuus. Kuivat limakalvot tekevät emättimestä alttiimman ei-toivottujen bakteerien ja sienien aiheuttamille infektioille. Hoida siis herkkää alapäätäsi huolella ja rakkaudella. Intiimialueen hoitoon valikoimaamme on saapunut ihastuttavia uutuuksia.

Lip Intimate Lip Balm on monikäyttöinen intiimihoitovoide. Se kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa limakalvoja sekä ärtyneitä alueita. Käytä intiimivoidetta myös hankaumien ehkäisyyn ja hoitoon sekä välilihan hierontaan. Luonnollinen macadamiaöljyä sisältävä Lip Balm toimii myös liukuvoiteena.

Lip Intimate Organic Care Prebiotic+Postbiotic Oil on mielenkiintoinen uutuus; se on intiimiöljy, joka puhdistaa, kosteuttaa ja vahvistaa ihoa sekä limakalvoja. Se auttaa säilyttämään terveen mikrobiston hyödyntämällä hyviä ja suojaavia bakteereita, samalla ehkäisten huonojen bakteerien lisääntymistä. Öljyä käytetään saippuan sijaan suihkussa ja sitä voidaan myös jättää iholle kosteuttamaan. Muista myös saman valmistajan sisäänkasvaneita karvoja ehkäisevä sheivausöljy.

Luomulaatuinen Gemstone Organic Wash & Cleanser pesuaine on tarkoitettu sekä Yoni –kivien että emättimen puhdistamiseen. Sen hellävaraiset kasvi- ja yrttiuutteet hoitavat ja rauhoittavat alapään herkkää ihoa.

kuivien limakalvojen hoito

Libido hukassa? Näillä vinkeillä saat vipinää lakanoiden väliin

Toisinaan saatetaan tarvita apuvälineitä, jos lakanoiden välissä on hiljaisempaa. Kuivaa kautta voi piristää yllä mainittujen lelujen ja hoitovoiteiden lisäksi sisäisesti ravintolisillä, rohdoilla, herkuilla ja eteerisillä öljyillä.

  • Prasad Love Elixir – lemmenrohto niin miesten kuin naistenkin käyttöön korostamaan onnellisuutta ja rakkautta. Love Elixir koostuu pääasiallisesti damianasta, joka on kenties vanhin ja tunnetuin klassisista afrodisiakeista, eli ruoka-aineista, joiden on tarkoitus herättää uinuva seksuaalisuus. Damiana tiedetään yrttinä, joka korostaa yhteyden ja onnen tunnetta, rakkautta sekä seksuaalisuutta, ja se sopii niin miesten kuin naistenkin käytettäväksi.
  • Maca voi olla erittäin hyödyllinen naisille, joilla on erityisesti hormonaalisista tai psyykkisistä syistä johtuvia seksuaalisia ongelmia. Maca auttaa kontrolloimaan seksuaalisia toimintahäiriöitä, kasvattamaan libidoa ja lisäämään energiaa. Maca sopii erinomaisesti myös miehille, sillä se parantaa verenkiertoa – myös sukuelinten alueella.
  • Ginkgo Biloba parantaa tutkimusten mukaan sydämen ja verisuonten toimintaa, joka saattaa lisätä seksuaalista halukkuutta ja orgasmikykyä.
  • Myös Ashwagandhalla saattaa olla seksuaalista halukkuutta lisäävä vaikutus.
  • Erään tutkimuksen mukaan päivittäin tummaa suklaata nautiskelevien seksuaalinen toimintakyky on parempi kuin heillä, joille tämä herkku ei maistu.
  • Joillakin eteerisillä öljyillä tiedetään olevan afrodisinen vaikutus; kokeile lisätä diffuuseriin oman tuoksumieltymyksen mukaan joko Ylang Ylangia, Jasmiinia, Kardemummaa, Kanelia tai Patchulia.
eteeriset öljyt