Keitä me olemme?

PUR on…

Kokonaisvaltaista hyvää oloa, kaikissa sen muodoissa. Rakastamme lempeyttä, kuplivaa iloa ja syvää ymmärrystä ihmisestä kokonaisuutena. Osana toimintaamme ovat inspiroiva kivijalkamyymälä Helsingin Kampissa sekä verkkokauppa.

Valikoimamme koostuu huolellisesti kuratoidusta valikoimasta luonnollisia ja toimiviksi todettuja tuotteita terveyteen ja hyvään oloon, mukaan lukien ayurvediset ja homeopaattiset valmisteet, korkeasta laadustaan tunnetut ravintolisät, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, luomuelintarvikkeita sekä ekologisia arjen kulutustavaroita.

Olemme tarkkoja mitä hyväksymme valikoimiimme ja käymme tuoteselosteet ja raaka-aineluettelot huolella läpi, jottei sinun tarvitsisi. Pyrimme varmistamaan että valikoimamme on aina korkealaatuista, eettisten tuotantokriteereiden mukaista sekä mahdollisimman puhdasta, toisin sanoen, valmistettu luonnonmukaisesti ja ilman turhia lisäaineita. Kun olemme kelpuuttaneet tuotteen ainesosaluettelon puolesta valikoimiin, tiimimme testaa tuotteet myös käyttökokemuksen osalta, jotta voimme varmistaa että poimiessasi tuotteen valikoimastamme, tiedät että se on ehtaa PURia.

Tarinamme

PUR (viralliselta nimeltään Circlum Farmasia Oy) on pieni perheyritys, jota luotsaa toisen polven yrittäjä Anu Pekkonen. Hänen äitinsä apteekkari Onerva Pekkonen perusti yrityksen 90-luvun puolivälissä Hakaniemen apteekin yhteyteen. Jo pikkutytöstä lähtien Onerva oli kiinnostunut luonnosta ja kasvien parantavasta voimasta. Lääketeollisuuden ja apteekkiuran edetessä häntä ajoi yhä voimakkaampi uteliaisuus luonnollisiin hoitomuotoihin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin tuoda terveyttä ja hyvinvointia. Hoidettuaan lastensa korvatulehduskierteet tuloksekkaasti homeopatialla, hän päätti uppoutua hoitomuotoon syvällisemmin ja kouluttautui diplomihomeopaatiksi. Pian tämän jälkeen Onerva perusti Circlum Farmasian, jonka tehtävänä on aloituspäivästään alkaen ollut tuoda suomalaisten kuluttajien saataville tutkittuja ja puhtaita luonnontuotteita ylläpitämään terveyttä ja hyvinvointia.

Tytär Anu sai kiinnostuksen luontaistuotteisiin jo äidinmaidossa, mutta teki uraa yhteiskuntavaikuttamisen puolella kunnes päätti tulla äitinsä avuksi jälleenrakentamaan Circlumia tuhoisan tulipalon jälkeen vuonna 2013. Yhteisen työn tuloksena syntyi PUR, joka jatkaa Circlumin työtä. Anulle tärkeää on paitsi jatkaa äitinsä missiota edistää ihmisten terveyttä, myös PURin kautta edesauttaa vastuullisempien valintojen toteutumista. Anun mielestä on todella hienoa, että voimme omilla valinnoillamme hyvin konkreettisesti tukea sekä omaa terveyttämme että luonnon ja ympäristön hyvinvointia ja samaan aikaan vaikuttaa yhteiskunnallisesti, suosimalla vastuullisten valmistajien tuotteita.

Arvomme

Asiantuntijuus

Haluamme tarjota mahdollisimman asiantuntevaa palvelua, jonka vuoksi sinua palvelevat myymälässä ja verkkokaupassamme alansa koulutetut erikoisosaajat.

Sinä

Olemme olemassa sinua varten: sinä ja hyvinvointisi on meille kaikki kaikessa. Mikään ei saa sukkiamme pyörimään niin kuin mahdollisuus aitoihin asiakaskohtaamisiin sekä niistä saamamme vilpitön asiakaspalaute.

Vastuullisuus

Meille vastuullisuus tarkoittaa velvoitetta selvittää myymiemme tuotteiden alkuperä ja tuotantoprosessit, ekologisen jalanjäljen minimoimista kaikessa toiminnassamme, läpinäkyvyyttä ja ennen kaikkea sitä, että pidämme toisistamme huolta.

PUR tiimi esittäytyy

Filippa PUR kauppa

Filippa

Homeopaatti
Myymälä ja etäkonsultaatio

Kokemusta PURin homeopaattina on ehtinyt kertyä minulle jo yli 20 vuoden ajalta. Homeopatian ohella osaan neuvoa sinua fytoterapian sekä ravintolisien, kukkaterapian ja solusuolojen käytössä. On ilo jakaa pitkällä kokemuksella hankittua vankkaa ja monipuolista tuotetietoutta yksilöllisesti, juuri sinun tarpeisiisi! Ihmisten uniikit elämäntarinat kiehtovat ja pyrinkin kuuntelemaan herkällä korvalla asiakasta löytääkseni korkeatasoisesta tuotevalikoimastamme tilannetta parhaiten tukevat valmisteet.

Haluatko homeopaattista tuoteneuvontaa? Varaa minulle veloitukseton videokonsultaatioaika ohesta.

VARAA KONSULTAATIO
Daniela Salomaa

Daniela

Diplomihomeopaatti, ravintoneuvoja
Etäkonsultaatio

Olen erikoistunut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen ravinnon, elintapojen ja stressinhallinnan avulla. Lähestymisessäni yhdistän myös homeopatiaa ja luontaistuoteasiantuntemusta.

Kiinnostuksen kohteeni on naisten hormonaalinen tasapaino ja sen tukeminen luonnonmukaisin keinoin. Missioni on auttaa naisia voimaan paremmin kaikissa elämänvaiheissa, erityisesti PMS, hedelmällisyys- ja kuukautisongelmat, premenopaussi ja vaihdevuodet.

Tällä hetkellä tarjoan 30 minuutin maksullista naisten hormonitasapainoon keskittyvää etäkonsultaatiota (hinta 55€) jossa kartoitan oireiden pohjalta nykytilanteesi ja annan yksilöidyt neuvot hormonitoiminnan tasapainottamiseen.

VARAA KONSULTAATIO
Jana HCA ravintoainemittaus

Jana

Diplomiravintoneuvoja
Myymälässä ajanvarauksella

Olen valmistunut diplomiravintoneuvojaksi Terveysopisto Saluksesta, jossa opetus perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteisiin ja täyttää Luonnonlääketieteen Keskusliiton (LKL) koulutusvaatimukset.

Hyvinvoinnin ja ravitsemuksen tietokenttä muuttuu jatkuvasti. Uutta tutkimusta ja tietoa tulee koko ajan lisää. Siksi pidän erittäin tärkeänä sitä, että pidän oman ammattitaitoni ajantasalla. Päivitän omaa osaamistani opiskelemalla alan kirjallisuutta ja tutkimuksia sekä osallistumalla terveys- ja hyvinvointialan koulutuksiin.

Saatko ravinnostasi riittävästi vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita? Imeytyvätkö ne kehosi hyödyksi? Tervetuloa HCA-ravintoainemittaukseen selvittämään, mitä kehollesi kuuluu!

VARAA HCA-MITTAUS
Siskonpeti

Siskonpeti

Hoitohuone
Hakaniemessä

Yhteistyössä on voimaa! Kokonaisvaltaiseen ja luonnolliseen kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut Siskonpeti Hakaniemi on PUR Hyvinvointikaupan uusi hoitolakumppani.
Koska yksin ei voi tehdä ja tietää kaikkea, pienille yrityksille on elintärkeää verkostoitua samanhenkisten kanssa ja tuoda näin asiakkaillensa lisää etuja, toisin sanoen laittaa hyvä kiertämään. Jaamme samanlaisen käsityksen holistisesta hyvinvoinnista ja kauneudesta. Siksi Siskokullat - PUR Hyvinvointikauppa yhteistyö tuntuu luontevalta ja innostavalta.

Tutustu Siskokultiin ja varaa aikaa holistiselle kauneudelle.

VARAA HOITOAIKA
Laura Pur kauppa

Laura

Markkinointipäällikkö ja kosmetologi

Olen ollut PURisti alkuvuodesta 2020 alkaen, terveysalalla jo vuosia. Käytän itse vain luonnollisia, puhtaita ja ekologisia tuotteita omaan ihooni ja kehooni, siksi pystyn seisomaan PURin tuotevalikoiman takana täysin.

Minulle tärkeitä arvoja ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi niin ihonhoidon, ravinnon, mielenterveyden kuin liikunnankin osalta.

Olen erikoistunut ratkaisemaan asiakkaiden terveysongelmia pidemmän kaavan kautta. Ensin on selvitettävä mistä ongelmat johtuvat, ennen kuin niitä voidaan korjata.

Veronika

Myymälävastaava
Myymälä

Eksyin PURiin sattumalta, kun toimitin Anulle kauppaan valmistamiani tuotteita myyntiin. Ilmapiiri oli ihastuttava ja kun avoimesta työpaikasta oli ilmoitus 6 vuotta sitten sanoin Anulle että tämähän on minun paikka.

Arki kaupalla ei koskaan ole tylsää, ihania asiakkaita tulee joka päivä käymään, uutta oppii jatkuvasti, ja tekemistä riittää, mutta ei stressiin asti. Suosikkituotesarjani ovat ehdottomasti kotimainen Arctic Warriors, Living Nutrition ja Mushrooms4Life. Kosmetiikasta suosin Dafna's -sarjaa.

Tule ihmeessä käymään niin kerron mielelläni lisää suosikeistani.

Pur Sari

Sari

Myyjä
Myymälä

Minulle tärkeitä ovat kohtaamiset - asiakkaan kuuleminen ja auttaminen parhaalla mahdollisella tavalla.

Joogataustani ja Intiaan ihastumiseni johdosta ayurveda on erityisen lähellä sydäntäni ja ollut osa elämääni jo 18 vuotta. Pidän ayurvedan kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta, joka on aina yksilöllinen ja tilannekohtainen.

Arvostan puhtautta, luonnollisuutta, eettisyyttä ja ekologisuutta, ja näin ollen suosikkejani ovat oikeastaan suurin osa tuotteistamme. Onkin ilo työskennellä laadukkaiden tuotteiden parissa ja ihanien osaavien työkavereiden kanssa.

Camilla

Homeopaatti
Myymälä

Rakkaan työkaverini Filippan lailla olen palvellut PURissa jo kolmatta vuosikymmentä.

Osaamiseeni kuuluu homeopatian ohella ayurveda, ravintolisät ja ravitsemus sekä fytoterapia ja solusuolat. Neuvon asiakkaita sekä paikan päällä, puhelimessa että sähköpostitse.

On aina palkitsevaa ja motivoivaa, jos voi auttaa asiakasta! On ilo voida suositella asiakkaille heidän tarpeisiinsa sopivia laadukkaita ja mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita, joita myös itse suosin ja käytän.