Keitä me olemme?

PUR on…

Kokonaisvaltaista hyvää oloa, kaikissa sen muodoissa. Rakastamme lempeyttä, kuplivaa iloa ja syvää ymmärrystä ihmisestä kokonaisuutena. Osana toimintaamme ovat inspiroiva kivijalkamyymälä Helsingin Kampissa sekä verkkokauppa.

Valikoimamme koostuu huolellisesti kuratoidusta valikoimasta luonnollisia ja toimiviksi todettuja tuotteita terveyteen ja hyvään oloon, mukaan lukien ayurvediset ja homeopaattiset valmisteet, korkeasta laadustaan tunnetut ravintolisät, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, luomuelintarvikkeita sekä ekologisia arjen kulutustavaroita.

Olemme tarkkoja mitä hyväksymme valikoimiimme ja käymme tuoteselosteet ja raaka-aineluettelot huolella läpi, jottei sinun tarvitsisi. Pyrimme varmistamaan että valikoimamme on aina korkealaatuista, eettisten tuotantokriteereiden mukaista sekä mahdollisimman puhdasta, toisin sanoen, valmistettu luonnonmukaisesti ja ilman turhia lisäaineita. Kun olemme kelpuuttaneet tuotteen ainesosaluettelon puolesta valikoimiin, tiimimme testaa tuotteet myös käyttökokemuksen osalta, jotta voimme varmistaa että poimiessasi tuotteen valikoimastamme, tiedät että se on ehtaa PURia.

Tarinamme

PUR (viralliselta nimeltään Circlum Farmasia Oy) on pieni perheyritys, jota luotsaa toisen polven yrittäjä Anu Pekkonen. Hänen äitinsä apteekkari Onerva Pekkonen perusti yrityksen 90-luvun puolivälissä Hakaniemen apteekin yhteyteen. Jo pikkutytöstä lähtien Onerva oli kiinnostunut luonnosta ja kasvien parantavasta voimasta. Lääketeollisuuden ja apteekkiuran edetessä häntä ajoi yhä voimakkaampi uteliaisuus luonnollisiin hoitomuotoihin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin tuoda terveyttä ja hyvinvointia. Hoidettuaan lastensa korvatulehduskierteet tuloksekkaasti homeopatialla, hän päätti uppoutua hoitomuotoon syvällisemmin ja kouluttautui diplomihomeopaatiksi. Pian tämän jälkeen Onerva perusti Circlum Farmasian, jonka tehtävänä on aloituspäivästään alkaen ollut tuoda suomalaisten kuluttajien saataville tutkittuja ja puhtaita luonnontuotteita ylläpitämään terveyttä ja hyvinvointia.

Tytär Anu sai kiinnostuksen luontaistuotteisiin jo äidinmaidossa, mutta teki uraa yhteiskuntavaikuttamisen puolella kunnes päätti tulla äitinsä avuksi jälleenrakentamaan Circlumia tuhoisan tulipalon jälkeen vuonna 2013. Yhteisen työn tuloksena syntyi PUR, joka jatkaa Circlumin työtä. Anulle tärkeää on paitsi jatkaa äitinsä missiota edistää ihmisten terveyttä, myös PURin kautta edesauttaa vastuullisempien valintojen toteutumista. Anun mielestä on todella hienoa, että voimme omilla valinnoillamme hyvin konkreettisesti tukea sekä omaa terveyttämme että luonnon ja ympäristön hyvinvointia ja samaan aikaan vaikuttaa yhteiskunnallisesti, suosimalla vastuullisten valmistajien tuotteita.

Arvomme

Asiantuntijuus

Haluamme tarjota mahdollisimman asiantuntevaa palvelua, jonka vuoksi sinua palvelevat myymälässä ja verkkokaupassamme alansa koulutetut erikoisosaajat.

Sinä

Olemme olemassa sinua varten: sinä ja hyvinvointisi on meille kaikki kaikessa. Mikään ei saa sukkiamme pyörimään niin kuin mahdollisuus aitoihin asiakaskohtaamisiin sekä niistä saamamme vilpitön asiakaspalaute.

Vastuullisuus

Meille vastuullisuus tarkoittaa velvoitetta selvittää myymiemme tuotteiden alkuperä ja tuotantoprosessit, ekologisen jalanjäljen minimoimista kaikessa toiminnassamme, läpinäkyvyyttä ja ennen kaikkea sitä, että pidämme toisistamme huolta.

Pur tiimi esittäytyy

Filippa

Homeopaatti
Myymälä
ja etäkonsultaatio


Kokemusta PURin homeopaattina on ehtinyt kertyä minulle jo yli 20 vuoden ajalta. Homeopatian ohella osaan neuvoa sinua fytoterapian sekä ravintolisien, kukkaterapian ja solusuolojen käytössä. On ilo jakaa pitkällä kokemuksella hankittua vankkaa ja monipuolista tuotetietoutta yksilöllisesti, juuri sinun tarpeisiisi! Ihmisten uniikit elämäntarinat kiehtovat ja pyrinkin kuuntelemaan herkällä korvalla asiakasta löytääkseni korkeatasoisesta tuotevalikoimastamme tilannetta parhaiten tukevat valmisteet.

Haluatko homeopaattista tuoteneuvontaa? Varaa minulle veloitukseton videokonsultaatioaika ohesta.

VARAA KONSULTAATIO

Laura

Kosmetologi
Myymälä
ja etäkonsultaatio


Olen ollut PURisti alkuvuodesta 2020 alkaen, terveysalalla jo vuosia. Käytän itse vain luonnollisia, puhtaita ja ekologisia tuotteita omaan ihooni ja kehooni, siksi pystyn seisomaan PURin tuotevalikoiman takana täysin.

Olen erikoistunut ratkaisemaan asiakkaiden iho-ongelmia pidemmän kaavan kautta. On selvitettävä mistä ongelmat johtuvat, ennen kuin niitä voidaan korjata. Usein ihonhoito alkaa sisältä pain; ruokavalion ja ravintolisien merkitys on suuri.

Onko sinulla ihon sisäiseen tai ulkoiseen hoitoon liittyviä kysymyksiä? Autan mielelläni, varaa ohesta aika veloituksettomaan konsultaatioon.

VARAA KONSULTAATIO
Daniela Salomaa

Daniela

Diplomihomeopaatti, ravintoneuvoja
Etäkonsultaatio

Olen erikoistunut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen ravinnon, elintapojen ja stressinhallinnan avulla. Lähestymisessäni yhdistän myös homeopatiaa ja luontaistuoteasiantuntemusta.

Kiinnostuksen kohteeni on naisten hormonaalinen tasapaino ja sen tukeminen luonnonmukaisin keinoin. Missioni on auttaa naisia voimaan paremmin kaikissa elämänvaiheissa, erityisesti PMS, hedelmällisyys- ja kuukautisongelmat, premenopaussi ja vaihdevuodet.

Tällä hetkellä tarjoan 30 minuutin maksullista naisten hormonitasapainoon keskittyvää etäkonsultaatiota (hinta 55€) jossa kartoitan oireiden pohjalta nykytilanteesi ja annan yksilöidyt neuvot hormonitoiminnan tasapainottamiseen.

VARAA KONSULTAATIO

Annamari

Ravintovalmentaja ja ravintoterapeutti
Ei konsultaatiota tällä hetkellä

Hedelmällisessä iässä, raskaana olevien sekä synnyttäneiden naisten hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Työssäni painottuu holistisuus eli kokonaisvaltaisuus. Hyvinvointia tukee ravinnon lisäksi oikeanlainen liikunta, riittävä uni ja stressinhallinta.
Hedelmällisyyteen, erilaisiin hormonaalisiin epätasapainotiloihin, kuukautiskierron häiriöihin ja PMS-oireisiin voidaan vaikuttaa niin ravinnon, ravintolisien kuin elämäntapojenkin avulla.

Pienillä muutoksilla saadaan usein jo paljon aikaan. Varaa minulle veloitukseton konsultaatioaika ohesta ja katsotaan yhdessä ruokavaliosi kuntoon.

Veronika

Myymälävastaava
Myymälä

Eksyin PURiin sattumalta, kun toimitin Anulle kauppaan valmistamiani tuotteita myyntiin. Ilmapiiri oli ihastuttava ja kun avoimesta työpaikasta oli ilmoitus 6 vuotta sitten sanoin Anulle että tämähän on minun paikka.

Arki kaupalla ei koskaan ole tylsää, ihania asiakkaita tulee joka päivä käymään, uutta oppii jatkuvasti, ja tekemistä riittää, mutta ei stressiin asti. Suosikkituotesarjani ovat ehdottomasti kotimainen Arctic Warriors, Living Nutrition ja Mushrooms4Life. Kosmetiikasta Aeos ja Dafna's.

Tule ihmeessä käymään niin kerron mielelläni lisää suosikeistani.

Pur Sari

Sari

Myyjä
Myymälä

Minulle tärkeitä ovat kohtaamiset - asiakkaan kuuleminen ja auttaminen parhaalla mahdollisella tavalla.

Joogataustani ja Intiaan ihastumiseni johdosta ayurveda on erityisen lähellä sydäntäni ja ollut osa elämääni jo 18 vuotta. Pidän ayurvedan kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta, joka on aina yksilöllinen ja tilannekohtainen.

Arvostan puhtautta, luonnollisuutta, eettisyyttä ja ekologisuutta, ja näin ollen suosikkejani ovat oikeastaan suurin osa tuotteistamme. Onkin ilo työskennellä laadukkaiden tuotteiden parissa ja ihanien osaavien työkavereiden kanssa.

Camilla

Homeopaatti
Myymälä

Rakkaan työkaverini Filippan lailla olen palvellut PURissa jo kolmatta vuosikymmentä.

Osaamiseeni kuuluu homeopatian ohella ayurveda, ravintolisät ja ravitsemus sekä fytoterapia ja solusuolat. Neuvon asiakkaita sekä paikan päällä, puhelimessa että sähköpostitse.

On aina palkitsevaa ja motivoivaa, jos voi auttaa asiakasta! On ilo voida suositella asiakkaille heidän tarpeisiinsa sopivia laadukkaita ja mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita, joita myös itse suosin ja käytän.