Luomiväri viimeistelee tyylisi ja saa silmäsi säihkymään! Valikoimastamme löydät laadukkaita luonnonkosmetiikan luomivärejä, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Valitse laajasta sävyvalikoimasta omasi ja leikittele rohkeasti eri väreillä!

Luomiväri tuo silmiesi parhaat puolet esiin

Kun haluat korostaa silmiesi parhaita puolia, voi luomiväreillä saada ihmeitä aikaan. Voit valita joko juuri omaan silmien väriisi sopivan sävyn tai leikitellä väreillä rohkeammin ja kokeilla erikoisempiakin vaihtoehtoja. Tutustu valikoimaan ja loihdi itsellesi persoonallinen katse silmämeikin avulla! 

Laadukas valikoima luonnonkosmetiikan luomivärejä

PUR-kaupasta löydät laadukkaat ja luonnolliset luomivärit

  •       ZAO Make Up -sarjan luomivärit on valmistettu luonnon raaka-aineista eikä tuotteissa ole käytetty ainesosia petrokemian teollisuudesta. Tuotteet ovat ekosertifioituja eikä niitä ole testattu eläimillä. Pakkausmateriaaleissa on käytetty bambua ja tuotteissa bambu-uutetta, jonka sisältämä piidioksidi auttaa pitämään ihon kimmoisana.
  •       ALL TIGERS -sarjan luomivärikynät ovat helpot ja monipuoliset kynät silmämeikkiin. Tuotteet ovat vegaanisia ja luonnollisia sekä sisältävät 3-in-1 koostumuksen. Tämä meikkikynä on samalla eyeliner, kevyt luomiväri helposti levittyvän koostumuksen ansiosta sekä intensiivinen luomiväri, kun kynää käyttää suoraan silmäluomelle. 

Näytetään tulokset (12 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi