Öljyistä on moneksi! Täältä löydät ihania, luonnollisia ja laadukkaita öljyjä, jotka hoitavat tuotteesta riippuen hiusten lisäksi myös esimerkiksi ihoa, ripsiä, partaa tai kynsiä. Myös hierontaan sopivia vaihtoehtoja.

Monikäyttöiset hius- ja hoitoöljyt

Hiusöljyt suojaavat, kosteuttavat ja hoitavat hiuksia tuoden niille pehmeyttä ja kiiltoa. Samoja öljyjä, jotka saavat hiuksesi heräämään eloon voi kuitenkin käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen. Tuotevalikoimastamme löydät luonnonmukaisia, hellävaraisia ja hyvin imeytyviä ja sertifioituja öljyjä, jotka taatusti maksavat itsensä takaisin!

Valikoima

Ihanat autenttiset Monoi Tiki Tahiti -brändin Monoi-öljyt Tahitilta sopivat niin hierontaan, vartalolle kuin hiuksille! Näiden öljyjen tuoksu kuljettaa sinut mielikuvamatkalle suoraan aurinkorannalle ja niiden sanotaankin olevan polynesialaisen kauneuden salaisuus. Monoi-öljy kosteuttaa hiuksia, pehmentää ihoa ja syvärentouttaa lihasjännitystä hieronnan aikana. Öljyt ovat monikäyttöisyytensä lisäksi täysin luonnollisista ainesosista valmistettuja ja vegaanisia.   

Ruotsalaisen Organic Makers -brändin öljyt ovat ekologisista ja eettisistä raaka-aineista valmistettuja. Yrityksen arvoihin kuuluu luonnonläheisyys ja raaka-aineiden eettinen tuotantotapa. Valikoimasta löydät öljyt niin hiusten, ripsien, kynsien kuin jopa parran ja viiksienkin vahvistamiseen!

Yhteensä 26 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi