Terveellinen ruokavalio ei onneksi tarkoita herkutonta elämää. Valikoimastamme löydät muun muassa ihanat raakasuklaat ja raakapatukat, marja- ja pähkinätuotteet sekä suklaalevitteet herkutteluhetkiin. Tutustu ja ihastu!

Terveellisiä herkkuja hyvällä omatunnolla

Jokainen meistä tietänee tunteen, kun herkkuhimo iskee ja tilanne vaatii jotain, jolla tyydyttää makeannälkä. Kun ruokavalio on terveellinen ja monipuolinen on herkuttelu enemmän kuin ok ja jopa suotavaa. Herkuttelu ei todellakaan tarkoita aina epäterveellistä, löydät valikoimastamme hyviä terveellisiä herkkuja niin lapsille kuin aikuisille.

Terveelliset herkut arkeen, juhlaan, jälkiruoaksi ja välipalaksi

PUR-kaupan valikoimasta löydät luonnolliset ja laadukkaat herkut hetkiin, jolloin makeannälkä pääsee yllättämään. Nappaa meiltä välipalaksi esimerkiksi GET RAW -sarjan helposti mukana kulkevat ja vain luonnollisista ainesosista koostuvat vegaaniset luomu raakapatukat. Saman sarjan herkkupallerot toimivat myös hyvänä karkin korvikkeena.

Laajasta suklaalevyjen valikoimasta löydät vaihtoehdot niin juhlaan, jälkiruoaksi kuin boostiksi treeniin tai opiskelu- ja työpäiviin. Valikoimassa muun muassa käsityönä valmistettuja raakasuklaita sekä pähkinättömiä vaihtoehtoja.  

Herkulliset Foodinin maidottomat suklaalevitteet sopivat käytettäväksi esimerkiksi leivän päälle, puuron ja myslin joukkoon tai leivontaan. Näiden monikäyttöisten levitteiden kanssa vain mielikuvitus on rajana!

Meiltä löydät myös kurkkupastillit helpottamaan yskää ja muita kurkunpään oireita.

Lue lisää vastuullisesta suklaasta blogista!

Yhteensä 80 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi