Liukuvoiteet auttavat kuiviin limakalvoihin tehden yhdynnästä ja seksivälineiden käytöstä turvallista sekä miellyttävää. Tee rakkauselämästäsi entistä nautinnollisempaa ja tilaa luonnollista liukastetta intiimeihin hetkiisi.

Mihin liukuvoidetta tarvitaan?

Limakalvojen kuivuus on yleinen ongelma, joka voi aiheuttaa ikävää hankauksen tunnetta esimerkiksi yhdynnän aikana. Muun muassa synnytys, vaihdevuodet tai hormonaaliset muutokset voivat kuivattaa limakalvoja. Liukuvoiteet auttavat limakalvojen kuivuuteen ja tuovat helpotusta intiimeihin hetkiin. Ne sopivat käytettäväksi niin kumppanin kanssa kuin yksin tai seksivälineiden seurana.  

Laadukkaat ja luonnolliset liukuvoiteet

Olemme valinneet valikoimaamme 100% luonnolliset liukuvoiteet intiimialueille, joita on turvallista käyttää myös kondomin kanssa. Into the Wylde -liukuvoide on oikea valinta silloin, kun haluat ylellisen, ekosertifioidun, vegaanisen luomulaatuisen tuotteen, joka ei sisällä hormonihäiriöitä aiheuttavia ainesosia. Tuote on myös tehty vastaamaan terveellistä emättimen pH-arvoa.

Tiesitkö, että myös kookosöljyä voi käyttää liukuvoiteena? Huomaathan kuitenkin, että öljy ei sovellu käytettäväksi lateksikondomien kanssa eikä sitä suositella henkilölle, joka on altis hiivatulehduksille. 

Lue lisää luonnonmukaisesta liukuvoiteesta blogista!

Näytetään tulokset (3 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi