Terveelliset ja luonnolliset rasvat ja öljyt sopivat monipuoliseen käyttöön aina ihonhoidosta paistinpannulle ja hampaiden öljypurskutteluun. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet niin sisäiseen kuin ulkoiseen käyttöön!

Monikäyttöiset ja luonnolliset rasvat ja öljyt

Ghee eli kirkastettu voi omaa useita terveyshyötyjä ja sopii käytettäväksi sekä päivittäiseen ruoanlaittoon että perinnelääkinnässä. Kirkastetusta voista voit saada apua muun muassa mielen tasapainoon, allergiaoireisiin tai iho-ongelmiin. Se sisältää myös runsaasti antioksidantteja ja helpottaa vitamiinien imeytymistä muista ruoka-aineista.

Kookosöljy on monipuolinen tuote, joka sopii käytettäväksi niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Tuote on erinomainen valinta paistamiseen, leivontaan, levitteisiin ja kastikkeisiin. Ulkoisesti öljy sopii ihon- ja hiustenhoitoon, öljynpurskutteluun suuterveyden edistämiseksi ja taipuupa se tarvittaessa jopa liukuvoiteeksi.

Myös seesamiöljy on monipuolinen tuote, joka sopii hyvin esimerkiksi aasialaisiin ruokiin sekä ulkoisesti muun muassa ayurvediseen hierontaan tai kookosöljyn tapaan öljypurskutteluun.

Lue lisää gheen terveysvaikutuksista blogista!

Näytetään tulokset (7 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi