Vahvista vastustuskykyäsi luonnollisesti! Vastustuskykyä koetellaan monin eri tavoin ympäri vuoden. Lisäksi kausittain vastustuskyvyn tarve korostuu erityisen paljon. Tänne olemme koonneet tuotteita, joilla ylläpidät ja vahvistat kehon luonnollista vastustuskykyä.

Vastustuskyky eli immuniteetti auttaa meitä pysymään terveenä

Vastustuskyvyn tehtävä on suojata meitä taudinaiheuttajilta. Esimerkiksi flunssalta on kuitenkin hankalaa välttyä kokonaan, vaikka eläisi kuinka terveellisesti. Vastustuskykyyn vaikuttaa myös aiemmin sairastetut sairaudet, oma terveydentila sekä altistuminen eri sairauksille. Myös stressi voi vaikuttaa immuniteettiin negatiivisesti. Vastustuskyvyn kehittymisen kannalta on tärkeää kohdata erilaisia pöpöjä syntymästä lähtien, jotta elimistö oppii kehittämään puolustustaan.

Miten vastustuskykyä voi vahvistaa?

Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio, riittävä unen määrä sekä säännöllinen liikunta ovat keskeisessä asemassa vastustuskyvyn avustajina, mutta sitä voidaan vahvistaa myös erilaisilla vitamiineilla ja ravintolisillä.

Tärkeimmät valmisteet vastustuskyvyn kannalta ovat D-vitamiini, sinkki ja C-vitamiini, jotka edistävät immuunijärjestelmän pysymistä normaalina. Kokeile myös perinteistä kasvirohdosvalmiste Echinaforcea, jota on käytetty jo sukupolvesta toiseen flunssan tukihoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Suurin osa immuunipuolustuksemme soluista sijaitsee suolistossa, siksi löydät täältä myös laadukkaat maitohappobakteerit.

Yhteensä 103 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi