Peitevoiteen avulla luot kauniin meikkipohjan ja peität ihon pienet virheet ja sävyerot. Kokeile myös tummiin silmänalusiin ja kasvojen punoittaviin kohtiin. Luonnonkosmetiikan tuotteet saavat ihosi sädehtimään ja näyttämään terveeltä sekä hyvinvoivalta, tutustu ja tilaa!

Sädehtivän hehkuva meikkipohja luonnonkosmetiikalla

Alima Pure -brändin pigmenttirikkaat mineraalipuuterit sopivat kaikille ihotyypeille ja ihoalueille, joille kaipaat erinomaista peittävyyttä. Tuotteet ovat luonnollisia, vegaanisia ja hiilineutraaleja.

RMS Beauty -brändin tuotteilla luot kosteuttavan ja ravitsevan meikkipohjan. Tuotteissa on yhdistetty ylelliset ihonhoitoöljyt mineraalivärien kanssa, tämä yhdistelmä tekee ihostasi säihkyvän upean! Luomutuotetut peiteaineet ovat hyvin vähän käsiteltyjä ja sisältävät tästä syystä muun muassa runsaasti ihollesi hyvää tekeviä vitamiineja ja antioksidantteja.

Peitevoide tummille silmänalusille

Moni kaipaa peitevoiteelta apua myös tummien silmänalusten häivyttämiseksi. Valikoimamme runsaspigmenttiset tuotteet sopivat tähän erinomaisesti ja luonnonkosmetiikan ainesosat ovat myös turvallisempi vaihtoehto herkälle silmänympärysiholle.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.