Tuo kylpy- ja saunahetkiisi ripaus ylellisyyttä ihanilla, luonnollisilla ja laadukkailla tuotteillamme! Valmista itsellesi rentouttava jalkakylpy, aktivoi kehon lymfajärjestelmää kuivaharjaamalla iho ennen kylpemistä ja kokeile käsityönä valmistettua seremoniakylpysuolaa, jonka avulla kylpemisestä tulee astetta syvempi rauhoittumisen ja hiljentymisen rituaali.

Kylpy- ja saunatuotteet osaksi hemmottelurituaalia

Per Purr -kylpysuolat luovat ihanaa tunnelmaa kylpyhetkiisi samalla hellien kehoasi. 100% luonnollisista ainesosista valmistetut kylpysuolat sisältävät villiyrttejä sekä eteerisiä öljyjä, jotka hellivät aistejasi.

PUR-valikoimasta löydät myös mm. epsom-suolan, jota käytetään kylpysuoloihin, jalkakylpyihin, ihon kuorintaan ja puhdistamiseen, kasvonaamioihin sekä hiusten ja hiuspohjan hoitoon.

Rentoudu kylpien ja saunoen

Suomessa tunnetusti rakastetaan saunomista ja mikäs sen ihanampaa, kuin rentoutua lämpimissä löylyissä tai pulahtaa rauhoittavaan kylpyyn pitkän päivän päätteeksi. Kosmetiikkatuotteiden lisäksi teet näistä hetkistä erityisen panostamalla muihin pieniin yksityiskohtiin. Käytä esimerkiksi huumaavan tuoksuisia eteerisiä öljyjä saunatuoksuina tai sytytä kynttilä luomaan tunnelmaa hemmotteluhetkeesi.

Näytetään tulokset (9 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi