Tuo kylpy- ja saunahetkiisi ripaus ylellisyyttä ihanilla, luonnollisilla ja laadukkailla tuotteillamme! Valmista itsellesi rentouttava jalkakylpy, aktivoi kehon lymfajärjestelmää kuivaharjaamalla iho ennen kylpemistä ja kokeile käsityönä valmistettua seremoniakylpysuolaa, jonka avulla kylpemisestä tulee astetta syvempi rauhoittumisen ja hiljentymisen rituaali.

Kylpy- ja saunatuotteet osaksi hemmottelurituaalia

Kalevala Goddes Collection -kylpysuolasarja on valmistettu käsityönä, puhtaan luontomme villikukista ja voimakasveista. Seremoniakylpy on Mandanan oma konsepti, jossa nivoutuu yhteen juurtemme mytologia, voimakasvit, hiljentyminen ja kylpemiseen liittyvät rituaalit. Jokaiseen kylpysuolaan sisältyy linkki myös upeaan 30 minuuttia kestävään äänimatkaan, joka vie seremoniakylvyn täysin uudelle tasolle!

PUR-valikoimasta löydät myös mm. epsom-suolan, jota käytetään kylpysuoloihin, jalkakylpyihin, ihon kuorintaan ja puhdistamiseen, kasvonaamioihin sekä hiusten ja hiuspohjan hoitoon.

Rentoudu kylpien ja saunoen

Suomessa tunnetusti rakastetaan saunomista ja mikäs sen ihanampaa, kuin rentoutua lämpimissä löylyissä tai pulahtaa rauhoittavaan kylpyyn pitkän päivän päätteeksi. Kosmetiikkatuotteiden lisäksi teet näistä hetkistä erityisen panostamalla muihin pieniin yksityiskohtiin. Käytä esimerkiksi huumaavan tuoksuisia eteerisiä öljyjä saunatuoksuina tai sytytä kynttilä luomaan tunnelmaa hemmotteluhetkeesi.

Näytetään tulokset (9 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi