Foodin Merisuola Karkea 300g

2,60

  • Puhdistamaton, raffinoimaton ja valkaisematon
  • Korkea hivenainepitoisuus
  • Pehmeän makuinen ja rikkaan aromaattinen

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Puhdistamaton, raffinoimaton ja valkaisematon merisuola

Foodin karkea merisuola on puhdistamaton, raffinoimaton ja valkaisematon sekä lisäaineeton.

Perinteisillä Kelttiläisillä tavoilla kerätty Foodin Guerande Karkea Merisuola kerätään käsin Ranskassa, joka on tunnettu huippulaadukkaista sekä runsaan täyteläisistä suoloista.

Merisuola kristallisoituu kontaktissa saveen ja on siksi luonnollisesti harmaata. Savesta se saa myös korkean hivenainepitoisuutensa. Karkea suola kerätään päivittäin kesäisin, jolloin leuto sää yhdistää tuulen ja auringon Gueranden niemimaalla. Haihtumisen ansiosta suola tiivistyy, jolloin se kristallisoituu ja säilötään saveen.

Luonnonmukainen, perinteinen sadonkorjuutapa takaa suolan korkean laadun. Nature et Progres -sertifiointi takaa, että tuote täyttää luomustandardin koko tuotantoprosessin ajalta.

Käyttö: Karkea merisuola on pehmeän makuista ja rikkaan aromaattista, minkä vuoksi se on kokkien valinta esimerkiksi vihannesten keitinvedeksi. Suola sopii hyvin myös grillaamiseen, sekä lihalle että kalaruoille.

Merisuolaa käytetään raaka-aineena myös itsehoidototuotteissa ja -menetelmissä kuten nenäkannussa ja höyryhengityksessä sekä saippuan seassa ja kosmetiikassa. 

Puhdistamaton ja raffinoimaton sekä lisäaineeton merisuola lisää makua kaikkeen perinteiseen kotikokkaukseen.

Karkea merisuola.

Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Huom! Samassa tilassa käsitelty pähkinää ja mantelia.

Karkea merisuola on pehmeän makuista ja rikkaan aromaattista, minkä vuoksi se on kokkien valinta esimerkiksi vihannesten keitinvedeksi. Suola sopii hyvin myös grillaamiseen, sekä lihalle että kalaruoille.

Yksikköhinta 8,67Paino 0.313kg

Näitä et ainakaan löydä

lisäaineita

säilöntäaineita

Arvioi tuote “Foodin Merisuola Karkea 300g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Foodin on suomalainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Foodinin missiona on ”Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle”. Tehdään tänään valintoja, jotka tekevät huomisesta paremman.

Foodinille itse tekeminen on aina ollut kunnia-asia. Panostaessa omaan tuotantoon, Foodin vastaa itse tuotteen reseptiikasta, sekä raaka-aineiden ja tuotantoprosessin laadukkuudesta. Yritys luo työpaikkoja kotikaupunkiinsa Vaajakoskelle, Jyväskylään. Foodin käyttää omalla tehtaallaan tuotteiden valmistuksessa vain ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Foodin Merisuola Karkea 300g

2,60

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.