Foodin Ceylon Kaneli 50g

1 arvio Arvioi tuote

2,95

  • Syvä, täyteläinen ja mausteinen maku
  • Sopii makeisiin kuin suolaisiinkin ruokiin ja leivonnaisiin
  • Luomulaatuinen

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

GMO-vapaa
Luomu
Maidoton

Tuotekuvaus

Ceylon-kanelia on kehuttu maultaan ylivoimaiseksi, eikä ihme, sillä sen syvä, täyteläinen ja mausteinen maku hurmaa niin makeiden leivonnaisten kuin suolaisten patojenkin seassa.

Foodinin Sri Lankasta kotoisin olevaa laadukasta ceylon-kanelia voit nauttia ilman huolta maksalle haitallisesta kumariinista. Käytä kanelia leivonnassa tai lisää sitä lämpimiin juomiin kuten vaikkapa kurkumalatteen tai kaakaoon.

Säilytä kuivassa ja viileässä, niin mauste säilyttää makunsa ja koostumuksensa mahdollisimman pitkään.

 

Foodin-brändi syntyi intohimosta ruokaan ja haluun opettaa sinua käyttämään terveellisiä raaka-aineita omassa keittiössäsi. Foodin tarjoaa sinulle laajan valikoiman luomutuotettuja ja puhtaita elintarvikkeita, joiden alkuperä on tiedossa. Foodin-tiimiläiset ovat vierailleet useilla tuottajatiloilla ja tutustuneet heihin, jotka ruokamme kasvattavat taatakseen Foodinin arvojen toteutumisen. Nämä reissut tuottajien luokse ovat yrityksen perusta. Foodin haluaa varmistaa, että brändin myydyt tuotteet ovat ensiluokkaisia.

Luomu jauhettu ceyloninkaneli.

Yksikkö kgYksikköhinta 61,9Paino 0.248kg

Todella laadukas kaneli!

– Heini K.

Arvioi tuote “Foodin Ceylon Kaneli 50g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Foodin on suomalainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Foodinin missiona on ”Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle”. Tehdään tänään valintoja, jotka tekevät huomisesta paremman.

Foodinille itse tekeminen on aina ollut kunnia-asia. Panostaessa omaan tuotantoon, Foodin vastaa itse tuotteen reseptiikasta, sekä raaka-aineiden ja tuotantoprosessin laadukkuudesta. Yritys luo työpaikkoja kotikaupunkiinsa Vaajakoskelle, Jyväskylään. Foodin käyttää omalla tehtaallaan tuotteiden valmistuksessa vain ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Foodin Ceylon Kaneli 50g

1 arvio Arvioi tuote

2,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.