Foodin Kardemumma 50g

5,95

  • Aromikas kardemummajauhe
  • Herkullista makua leivonnaisiin ja ruokiin
  • Luomulaatuinen

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

GMO-vapaa
Luomu
Maidoton

Tuotekuvaus

Foodinin luomulaatuinen, aromikas kardemummajauhe tulee Sri Lankasta. Säilytä kuivassa, niin mauste säilyttää makunsa ja koostumuksensa mahdollisimman pitkään.

 

Foodin-brändi syntyi intohimosta ruokaan ja haluun opettaa sinua käyttämään terveellisiä raaka-aineita omassa keittiössäsi. Foodin tarjoaa sinulle laajan valikoiman luomutuotettuja ja puhtaita elintarvikkeita, joiden alkuperä on tiedossa. Foodin-tiimiläiset ovat vierailleet useilla tuottajatiloilla ja tutustuneet heihin, jotka ruokamme kasvattavat taatakseen Foodinin arvojen toteutumisen. Nämä reissut tuottajien luokse ovat yrityksen perusta. Foodin haluaa varmistaa, että brändin myydyt tuotteet ovat ensiluokkaisia.

Luomu jauhettu kardemumma.

Valmistusmaa SuomiYksikkö kgYksikköhinta 119Paino 0.165kg

Arvioi tuote “Foodin Kardemumma 50g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Foodin on suomalainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Foodinin missiona on ”Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle”. Tehdään tänään valintoja, jotka tekevät huomisesta paremman.

Foodinille itse tekeminen on aina ollut kunnia-asia. Panostaessa omaan tuotantoon, Foodin vastaa itse tuotteen reseptiikasta, sekä raaka-aineiden ja tuotantoprosessin laadukkuudesta. Yritys luo työpaikkoja kotikaupunkiinsa Vaajakoskelle, Jyväskylään. Foodin käyttää omalla tehtaallaan tuotteiden valmistuksessa vain ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Foodin Kardemumma 50g

5,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.