Made By Zen kauniit diffuuserit tuovat rentouttavan ilmapiirin kotiisi

22.9.2022 | Laura Eskola

Made By Zen tuo rauhaa ihmisten elämään aromaterapian avulla. Ympäristölläsi ja ilmanlaadulla on valtavan suuri merkitys hyvinvoinnillesi. Yhdistämällä viimeisimmän teknologian, ylelliset materiaalit ja upean muotoilun, Made By Zen diffuuserit tuovat rentouttavan ja hyväntuoksuisen ilmapiirin kotiisi. Samalla ne toimivat ilmankostuttajina. Kauniit diffuuserit piristävät sisustustasi silloinkin kun ne eivät ole käytössä.

made by zen gem diffuuseri

Made By Zenin Gem Aromadiffuuseri on kaunis kuin jalokivi

Helppoa aromaterapiaa kotiin ja toimistolle

Myös toimistoon voi tuoda mieltä boostavia tuoksuja diffuuserin avulla. Diffuuseri tuottaa ultraääni diffusoinnilla höyryä, joka kosteuttaa huoneilmaa nopeasti ja tehokkaasti sekä eteeristen öljyjen kanssa käytettyinä levittää ihania tuoksuja huoneeseen piristäen nuutunutta mieltä. Valitse tuoksu sen mukaan, millaista boostia mielesi kaipaa.

Hengitysharjoitukset edistävät hyvinvointia

Made By Zenin mielenkiintoisin diffuuseri on CHI ”hengitysvalmentaja”, joka on uniikki ja äärettömän kaunis. CHI diffuuserin rauhoittava valo himmentyy ja kirkastuu erilaisten hengitysharjoitteiden mukaan. Hengitysharjoitus on helppo ja tehokas työkalu terveyden parantamiseen, mielen tasapainottamiseen sekä stressin ja jännityksen vähentämiseen.

made by zen chi diffuuseri

Made By Zen CHI aromadiffuuseri toimii myös hengitysvalmentajana

Diffuuseri voi olla myös kaunis sisustuselementti

Tuoksu, hyvinvointi ja tyylikäs muotoilu kohtaavat Fern Aroma Diffuuserissa. Sen kaunis sävytetty lasivarjostin tuo tuoksua huoneistoon ja näyttää samalla upealta sisustuksessasi. Saatavilla kahdessä sävyssä, meripihka ja harmaa.

Näyttävällä sävytetyllä lasivarjostimella varustettu Made By Zenin myydyin malli näyttää upealta valaisimelta, jonka pehmeä valo hehkuu lämpimänä. Tämä sielua rauhoittava diffuuseri on täydellinen hyvinvointilahja itsellesi tai läheisellesi kiireisen arjen keskellä.

Made by zen fern diffuuserit

Made By Zen Fern diffuuserit ovat kauniita sisustuselementtejä

Aromaterapian taika aina mukanasi

Siro, tyylikäs ja mukana kannettava Nomad -aromadiffuuseri vapauttaa rauhoittavan aromaterapiatuoksun ympäristöösi välittömästi jopa liikkeellä ollessasi. Tämä USB-liitännän kautta ladattava langaton diffuuseri antaa tuoksua ja seesteisyyttä 4 tunniksi. Nomad on täydellinen työpöydälläsi, autossasi, telttaretkellä, reissatessa tai missä ikinä tarvitsetkaan hetken mindfulnessissa.

Made by Zen nomad diffuuseri

Made By Zen ainutlaatuinen mukana kannettava Nomad diffuuseri

Eteeristen öljyjen sekoitukset tuovat aromaterapian voiman jokaiseen hetkeen

Made By Zen puhtaat eteeristen öljyjen sekoitukset tuovat aromaterapian voiman jokaiseen hetkeen. Jokainen sekoitus on aromaterapeuttien ammattitaidolla luotu. Öljyt tunnetaan niiden terveyttä ja hyvinvointia edistävistä vaikutuksistaan. Niillä on useita fyysisesti ja psyykkisesti vaikuttavia ominaisuuksia. Öljyjen tuoksun avulla voit joko rentoutua tai virkistää mieltä riippuen valitusta öljystä.

MAde By Zen eteeriset öljyt

Kuvaa klikkaamalla näet koko valikoiman

  • Sleep on täydellinen tuoksusekoitus iltarutiineihin.
  • Focus on erinomainen apu opiskelun tueksi tai työpaikalle.
  • Meditate on täydellinen meditoinnin tueksi tuomaan rauhaa.
  • Relax sisältää rentouttavia tuoksuja, jotka rauhoittavat jännittynyttä oloa.
  • Breathe on oiva apu hengitysharjoituksiin sekä tukkoisille poskionteloille.
  • Detox auttaa puhdistamaan mieltä sekä kehoa.