Kasvojen hieronnalla on monia terveyttä ja kaunvoivat muun muassaeutta edistäviä vaikutuksia. Tutustu suosittuihin Gua Sha -kampoihin ja kasvorollereihin, joiden säännöllinen käyttö auttaa kasvojasi pysymään virkeän ja nuorekkaan näköisenä. Valikoimassa myös koko vartalon hierontaan sopivia tuotteita!

Gua Sha on osa kiinalaista lääketiedettä

Ihanat Gemstone -brändin kasvorollerit vähentävät kasvojen turvotusta, kiinteyttävät kasvoja, rauhoittavat herkkää tai ärtynyttä ihoa sekä häivyttävät tummia silmänalusia. Rullaaminen aktivoi verenkiertoa auttaen siten soluja uusiutumaan, myös lymfakierto tehostuu rullailun myötä. Tämän lisäksi Gua Sha-hieronta rentouttaa kehoa kokonaisvaltaisesti.

Valikoimasta löydät myös saman merkin Gua Sha -kammat, joiden avulla voit parantaa kollageenin tuotantoa sekä vähentää turvotusta ja hienoja juonteita. Kammat sopivat niin kasvojen kuin vartalonkin hierontaan, jossa ihoa ikään kuin kammataan hellävaraisesti, pitkin vedoin.

Katso myös ayurvedinen Dafna’s Kansa Wand kasvojenhierontasauva,

joka tasoittaa kaphaa ja pittaa sekä silottaa ihon ryppyjä. Kansa Wand -hieronnalla on myös lukuisia muita etuja.

Lue Kansa Wand kasvojenhierontasauvan hyödyistä ja käytöstä lisää blogista!

Vinkki: Sujauta rolleri jääkaappiin ja hiero kasvojasi kylmällä, tämä virkistää ja vähentää mahdollista turvotusta entistä tehokkaammin.

Näytetään tulokset (9 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi