Mushrooms 4 Life Lion’s Mane Organic 60 Kaps

1 arvio Arvioi tuote

25,95

  • Luomusertifioitu funktionaalinen sienivalmiste
  • Premiumlaatuinen siiliorakas
  • Japanissa arvostettu sienilajike

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
GMO-vapaa
Luomu
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Lion’s mane on noussut suureen suosioon skarppiutta arvostavien keskuudessa

Premiumlaatuinen Lion’s Mane. Suomeksi Lion’s mane tunnetaan nimellä siiliorakas ja sen on luonnossa varsin söpö ilmestys valkoisine “karvapeitteineen.”

Siiliorakas eli Lion’s mane (Hericium erinaceus) on todellinen konttorirotan salainen ase. Se on kasvattanut viime aikana suosiotaan etenkin keskittymistä ja tarkkuutta vaativaa työtä tekevien keskuudessa. Lion’s mane on oiva kaveri esimerkiksi opiskelijoille ja muille tietovirtojen pyörteissä seilaaville.

Mushrooms 4 Life:n Lion’s mane on kasvatettu tummaa luomuriisiä kasvualustana käyttäen, luontoon nähden bioidenttisissä olosuhteissa. Täyden kirjon biomassa, jossa nuoria itiöemiä ja kypsyneiden itiöemien uutetta tehon vahvistamiseksi.

Kapselit ovat helppo vaihtoehto jauheelle. Ne on kätevä ottaa mukaan ja ottaa missä vain. Kapselin voi halutessaan aukaista ja kaataa mihin tahansa kylmään juomaan.

Mushrooms 4 Life Lion’s manea on saatavilla myös jauheena, klikkaa tuotteeseen tästä linkistä.

Mushroom 4 Life Lion’s mane on puhdas ja luomulaatuinen sienivalmiste. Japaniksi sieni tunnetaan nimellä yamabushitake ja se on todella arvostettu myös ruokasienenä. Kiinalaiset taas uskovat siiliorakkaan parantavan vatsavaivoja ja ruuansulatusta. Kenties tunnetuin Lion’s Mane on kuitenkin aivotoimintaa tukevasta vaikutuksestaan.

Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.

Luomu lion’s mane, kasviperäinen kapseli (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa).

Annostus: 2 kapselia 1-3 kertaa päivässä.

Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Luomu Lion's Manea (Hericium erinaceus) 850 mg
Biomassa, joka sisältää nuoria itiöemiä ja puhtaita, kypsyneitä itiöemiä 150 mg.

Yksikköhinta 0.4Paino 0.150kg

Näitä et ainakaan löydä

lisäaineita

sidosaineita

täyteaineita

Olin käyttänyt aikaisemmin lion's manea jauheena, mutta kokeilin kapseleita ensimmäistä kertaa. Helppoja ja nopea napata näitä ja todella toimii.

– Sienihippi

Arvioi tuote “Mushrooms 4 Life Lion’s Mane Organic 60 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Mushrooms4Life on erikoistunut luomusertifioituihin 100% luonnollisiin sieniravintolisiin. Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell, jotta funktionaalisten sienten hyvät ominaisuudet tulisivat paremmin jokaisen kuluttajan tietoon. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Jokaisella sienellä on omalaatuiset ravitsemukselliset hyödyt ja vaikutukset ja ne on huolella valittu tarkkojen prosessien kautta. Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille. Mushrooms4Life -tuotesarjaan kuuluu sieniä kapseleina, jauheina, ja myös herkullisina lattejuomina.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Mushrooms 4 Life Lion's Mane Organic 60 Kaps

1 arvio Arvioi tuote

25,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.