Helli hiuksiasi laadukkailla ja luonnollisilla shampootuotteilla, jotka pitävät hiuksesi puhtaina ja auttavat niitä selviytymään erilaisista ympäristön aiheuttamista rasituksista, kuten lämpötilan muutoksista, ilmansaasteista sekä muotoilutuotteiden käytöstä.

Miten valita luonnollinen shampoo?

Shampoo kannattaa aina valita oman hiustyypin ja hiuspohjan kunnon mukaan. Jos hiuspohjassa on jokin ongelma, valitse ensisijaisesti sitä hoitava tuote. Jos päänahka on kunnossa, voit valita shampoon hiusten kunnon mukaan. Esimerkiksi kuivat ja karheat hiukset vaativat kosteuttavia tuotteita ja ohuille hiuksille sopivat kevyemmät vaihtoehdot. Suositeltu hiusten pesurytmi on 2-3 kertaa viikossa.

Luonnolliset shampoot hellävaraiseen hiustenhoitoon

Valikoimastamme löydät luonnolliset ja hiustesi hyvinvointia edistävät shampoot sekä palashampoot hiusten pesuun ja kuivashampoot hiusten raikastamiseen pesupäivien välissä. Valikoimastamme löydät runsaasti myös vegaanisia vaihtoehtoja.

Gyada Cosmetics -brändi on italialainen, vegaaninen ja eläinkokeeton kosmetiikkavalmistaja, jonka missiona on tarjota korkealaatuista kosmetiikkaa vain luonnonmukaisia reseptejä käyttäen. Tuotteet ovat AIAB-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja sopivat myös nikkeliallergisille.

Savon Stories -brändin aidot ja alkuperäiset palashampoot valmistetaan käsin ikivanhoilla resepteillä. Tuotteiden raaka-aineet ovat ainoastaan tuoretta luomua.

Tutustu näihin ja muiden brändien tuotteisiin ja tilaa omasi! Meiltä löydät vaihtoehdot muun muassa kiharoille, herkälle päänahalle sekä rasvoittuville hiuksille.

Näytetään tulokset (8 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi