Puhdistamo Tripla Sinkki 60 Kaps

12,95

  • Laadukas ja puhdas lisäravinne
  • Sisältää kolmea sinkin muotoa
  • C-vitamiini ja aminohapot avittavat imeytymistä

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

GMO-vapaa
Luonnollinen
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Sisältää kolmea huippulaadukasta sinkin muotoa: sinkkipikolinaatti, -bisglysinaatti ja -monometioniini.

Lisänä C-vitamiinia ja vapaita aminohappoja, mikä tekee tuotteesta erittäin kokonaisvaltaisen.

Tuotteessa kolme eri sinkin muotoa (sinkkipikolinaatti, -bisglysinaatti ja -monometioniini) on yhdistetty imeytyvyyttä edesauttaviin vapaisiin aminohappoihin ja viimeisenä silauksena mukaan on lisätty vielä C-vitamiinia, joka imeytyvyyden edistämisen lisäksi tukee sinkin vaikutusta immuniteettiin.

Puhdistamon Tripla Sinkki sisältää myös harvinaista B6-vitamiinin aktiivista koentsyymimuotoa, P5P:tä, eli pyridoksaali-5-fosfaattia. P5P parantaa muun muassa sinkin käyttöä elimistössämme ja stimuloi pikoliinihapon tuotantoa, mikä edistää sinkin imeytymistä erinomaisesti.

Sinkkipikolinaatti, sinkkibisglysinaatti, sinkkimonometioniini, askorbiinihappo, sitrusbioflavonoidit, glysiini, histidiini, kysteiini, lysiini, metioniini, pyridoksaali-5-fosfaatti. Kapseli: Selluloosa, vesi / Zinkpikolinat, zinkbisglycinat, zinkmonomethionine, askorbinsyra, citrusbioflavonoider, glycin, histidin, kystein, metionin, pyridoxal-5-fosfat. Kapsel: Cellulosa, vatten

1 – 4 kapselia päivässä

Ainesosa
Per annos
% VSV*
Sinkki 30 mg 300
C-vitamiini 75 94
B6-vitamiini (5-P-5) 2 mg 142

(% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*

Valmistusmaa SuomiYksikköhinta 0.21Paino 0.179kg

Arvioi tuote “Puhdistamo Tripla Sinkki 60 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Puhdistamon Tripla Sinkkiin on käytetty sellaisia kelaattimuotoja, joiden imeytyminen on erityisen hyvää. Tripla Sinkin kanssa ei siis tarvitse olla niin tarkka, ottaako sen erillään siitä, tästä ja tuosta, vaan se imeytyy ja toimii joka tapauksessa.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfoodbrändi ja tuotteet tunnettaan intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisesta erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin. Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta ja lisäksi hyödyntää kotimaamme luonnonrikkauksia ja -antimia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti yrityksen arvojen toteutumiseen; tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo viestii asiakkaille laatutakuusta. Kaikki Puhdistamon tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja GMO-vapaita.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Puhdistamo Tripla Sinkki 60 Kaps

12,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.