Together: näin syntyvät ravintolisät, jotka ovat tiivistettyä ruokaa

20.10.2021 | PUR toimitus

Iso-Britanniasta lähtöisin oleva uusi täysravintoon pohjautuva ravintolisäsarja Together haluaa olla tienraivaaja ja luoda ravintolisille uuden vastuullisuuden, laadun ja tuoreuden standardin. Tässä artikkelissa avaamme tuotteiden valmistusmenetelmää.

Voit lukea lisää Together-sarjasta lisää täällä.

Luonnolliset raaka-aineet, jotka keho tunnistaa

Täysravinto, meren raaka-aineet, kasvit ja yrtit ovat luonnon oma salaisuus tehokkaiden ravintoaineiden tuottamisessa. Tätä samaa periaatetta noudattaa myös Together -sarjan kaikki 28 ravintolisää, jotka ovat 100 % luonnollista täysravintoa. 

Aidoista raaka-aineista valmistetut Together-ravintolisät ovat biologisesti aktiivisessa muodossa ja ovat näin kehon käytettävissä välittömästi. Jokaisen tuotteen tarkoin suunniteltu koostumus on kehitetty nimenomaan tehokas biosaatavuus edellä. Näin voidaan taata optimaalinen pitoisuus kutakin ravintoainetta, joka on myös turvallinen keholle ottaa vastaan. 

Se, kuinka suuria pitoisuuksia ravintolisät sisältävät eri ravintoaineita, ei ole tärkeintä. Tärkeämpää on kuinka paljon aitoja ravintoaineita imeytyy ja tekee tiensä oikeaan paikkaan kehossa ja vielä optimaalisessa ajassa.

Ravintolisien valmistusmenetelmät läpinäkyviksi ja helposti ymmärrettäviksi

Sen lisäksi, että tuotteiden jokainen raaka-aine testautetaan erikseen kolmannella osapuolella, Together haluaa jakaa tietoa siitä, miten tuotteet valmistetaan. Valmistusprosessin läpinäkyvyys on koko ajan tärkeämpää. Siksi Together on tehnyt omista valmistusmenetelmistään avoimia ja helposti ymmärrettäviä. Ei salakieltä, sanahirviöitä tai muutakaan mitä et yhdeltä lukemiselta ymmärtäisi. Miten sitten täysravinto muutetaan ravintolisäksi, joka on kapselissa? Tuotteidemme ainesosat valmistetaan eri menetelmin, joista alla muutama esimerkki.

Magnesium haihdutetaan mineraalirikkaasta merivedestä

Magnesiumilla on lukuisia vaikutuksia hyvinvointiimme hampaista lihaksiin. Magnesium mm. edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa sekä elektrolyyttitasapainoa. Magnesium myös tukee lihasten normaalia toimintaa sekä psykologisia toimintoja. Se myös edistää luuston sekä hampaiden pysymistä normaalina. 

Magnesiumin raaka-aineena käytetään mineraalirikasta merivettä Kuolleestamerestä ja Islannin rannikolta. Merivesi kerätään, haihdutetaan, suodatetaan ja pestään huolellisesti, jotta epäpuhtauksilta vältytään. Together magnesium sisältää viisi luonnollista magnesiumin muotoa: oksidi, hydroksidi, sulfaatti, karbonaatti ja kloridi, ja imeytyy tehokkaasti. 

together luonnollinen magnesium

Jäkälästä vegaanista D3-vitamiinia

D-vitamiinilla on lukuisia hienoja vaikutuksia hyvinvointiimme. Se mm. edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä, edistää luiden ja lihastoiminnan, hampaiden sekä immuunijärjestelmän pysymistä normaalina ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Me pohjoisen ihmiset emme harmillisesti saa tarvitsemaamme D-vitamiinimäärää ravinnosta ja auringosta, joten tarvitsemme sen ravintolisänä. 

Together D3-vitamiini on täysin kasvipohjainen ja se on valmistettu villijäkälästä. Se on kehon suosimassa aktiivisessa muodossa (kolekalsiferoli), joka tarkoittaa käytännössä sitä, että se imeytyy kehon käyttöön luonnollisesti ja tehokkaasti.

Kestävästi kasvatettu villijäkälä on Pohjois-Amerikasta, jossa se kukoistaa syrjäisissä, viileissä, vuoristoisessa eli erityisen puhtaassa ilmastossa. Jäkälä kerätään kasvualueelta, jossa se saa ensin kasvaa uudelleen täyteen kukoistukseen ennen uutta keräämistä. Tämä villijäkälä on tiettävästi ainoa laatuaan, joka sisältää tätä nimenomaista kasvipohjaista D3-vitamiinia. On myös hyvä muistaa, että D3-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini. Tästä syystä tuotteeseen on lisätty myös GMO-vapaata kookosöljyä, joka auttaa tämän välttämättömän vitamiinin imeytymissä kehoon aktiivisesti. 

together vitamin d

Täysravinnossa rikastetut vitamiinit ja hivenaineet

Moni Together-valmisteen ravintoaine valmistetaan rikastuttamalla jo valmiiksi ravintotiheää ruokaa tietyllä ravintoaineella. Esimerkiksi sitrushedelmää rikastutetaan lisäämällä siihen C-vitamiinia. Huolellisesti kontrolloidussa valmistusprosessissa ravintoaine sulautuu erottamattomaksi osaksi ruokaa ja siksi lopputuotteessa on tallella kaikki se hyvä, kuten fytoravinteet, entsyymit ja aminohapot, joka auttaa kehoa hyödyntämään ravintoaineen tehokkaasti.