Together: uusi ravintolisäsarja nostaa laaturiman korkealle

20.10.2021 | PUR toimitus

Iso-Britanniasta syksyllä 2021 Suomeen rantautunut Together -ravintolisäsarja syntyi neljän ystävyksen intohimosta parempaan terveyteen. Sarjan tuotteet ovat aidoista luonnon raaka-aineista valmistettua täysravintoa ja vegaanisia. Tässä tekstissä sukellamme syvemmälle Together -tuotteiden ytimeen.

Veljesten missio: aidosti parempi tulevaisuus

Iso-Britanniasta maailmalle ponnistanut Together on yhtä kuin kolme veljestä Lee, Daniel ja Phil, sekä heidän läheinen ystävänsä Bob. Nelikon missio on jatkuva uteliaisuus etsiä parempaa terveyttä, parempia tuotteita ja parempaa sekä vastuullisempaa tapaa harjoittaa liiketoimintaa. Yritys noudattaa hiilineutraaleja toimintaperiaatteita ja on toiminut yhteiskuntavastuullisesti jo ensimmäisestä päivästä lähtien. Yhteistyötä tehdään mm. Vitamin Angels UK:n kanssa, joka toimittaa elintärkeitä ravintoaineita haavoittuvassa asemassa oleville ryhmille ympäri maailmaa.

Together -tuotteissa yhdistyy monta ajankohtaista ravintolisäalan kilpailuvalttia

Täysin vegaanisten tuotteiden clean label -raaka-aineet ja erinomainen laatu, erottuva visuaalinen ilme sekä edullinen hintapiste auttavat kaikki vastaamaan tämän päivän kuluttajien vaatimuksiin.

together health vitamiinit

Together -tuotteiden ainutlaatuisuus perustuu täysravintopohjaisiin ainesosiin

Togetherin käyttämät täysravintopohjaiset ainesosat ovat raakoja ja kokonaisvaltaisia. Käyttämällä huolellisesti kontrolloituja matalan lämpötilan olosuhteita Together säilyttää kaiken tuoreissa raaka-aineissa esiintyvän luonnollisen hyvän, kuten elävät entsyymit ja fytoravinteet, aminohapot, hivenaineet ja muut bioaktiiviset tekijät. 

Läpinäkyvän valmistusprosessin myötä tiedät aina mistä Togetherin käyttämät ainesosat ovat peräisin ja miten ne valmistetaan. Aidoista raaka-aineista valmistetut ravintolisät ovat biologisesti aktiivisessa muodossa ja ovat näin kehon käytettävissä välittömästi. Jokaisen tuotteen tarkoin suunniteltu koostumus on kehitetty nimenomaan tehokas biosaatavuus edellä. Näin voidaan taata optimaalisen pitoisuuden kutakin ravintoainetta, joka on myös turvallinen keholle ottaa vastaan. Kehomme vastaanottaa ja käyttää paremmin vitamiineja sekä kivennäisaineita, kun ne ovat täysravinnon muodossa. Tällä tavoin ne ovat myös lempeämpiä vatsalle. Valmistusmenetelmästä voit lukea lisää täällä.

Muista, että olet mitä imeytät. Se, kuinka suuria pitoisuuksia ravintolisät sisältävät eri ravintoaineita, ei ole tärkeintä. Tärkeämpää on kuinka paljon aitoja ravintoaineita imeytyy ja tekee tiensä oikeaan paikkaan kehossa ja vielä optimaalisessa ajassa.  

Togetherin tuotelupaus

together health tuotelupaus

Mitä Togetherin tuotteet eivät sisällä? 

Togetherin tuotteet eivät ole ainoastaan täysin lisäaineettomia, maidottomia, soijattomia, gluteenittomia ja vapaita erilaisista täyte-, sidos-, väri- ja makuaineista. Vaatimukset ulottuvat vieläkin pidemmälle. Together nimittäin varmistaa, että ravintolisien tuotantovaiheissa ei käytetä lainkaan liuottimia tai muita keinotekoisia käsittelyaineita. Tämä tarkoittaa sitä, että lopputuote on markkinoiden puhtaimpia ja turvallisimpia ravintolisiä.  

Pakkaus 

Together haluaa pitää kustannukset mahdollisimman alhaisina, tuotteen laadusta tinkimättä. Siitä syystä pakkaus itsessään on vaatimaton, sydämellinen, mutta myös ekologinen. Pakkauksen sisällä oleva biohajoava kalvo on valmistettu uusiutuvasta puumassasta. Se suojaa kosteudelta ja UV-valolta jopa kahden vuoden ajan. Kevyen ja pienen pakkauskoon vuoksi Together on helppo ottaa mukaan töihin, salille tai matkalle verrattuna painaviin tai isokokoisiin lasi- ja muovipurkkeihin. Togetherin uudistuneet pakkaukset ovat 100% muovittomat ja kompostoituvat.

together biohajoava ravintolisä