Pharma Nord Bio-Pycnogenol 40mg 90+30

35,96

  • Luonnollinen apu siitepölykauteen
  • Suojaa soluja hapettumisvaurioilta
  • Ainutlaatuinen luonnon antioksidantti

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Vegaaninen

Tuotekuvaus

Luonnollista helpotusta siitepölykauteen

Pharma Nord Bio-Pycnogenol sisältää ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoriuutetta, joka edistää solujen suojaamista hapettumisvaurioilta sekä tukee normaalia verenkiertoa.

  • Sisältää 40 mg standardisoitua, patentoitua Pycnogenol-uutetta / tabletti
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti (GMP-laatu)
  • Kliinisesti testattu
  • Toimii antioksidanttina
  • Sopii myös vegaaneille

Pycnogenolissa on monenlaisia bioflavonoideja, esimerkiksi katekiinia, epikatekiinia, flavoneita ja taksifoliinia. Lisäksi Pycnogenol sisältää erilaisia hedelmähappoja, kuten kahvihappoa, ferulahappoa, gallushappoa, kumariinihappoa ja vanilliinihappoa. Sekä bioflavonoideja että hedelmähappoja on luontaisesti myös hedelmissä ja vihanneksissa, mutta ei yhtä monipuolisesti eikä yhtä korkeita pitoisuuksia.

Pycnogenoli toimii antioksidanttina, joka auttaa ylläpitämään terveyttä suojaamalla elimistön soluja hapettumisvaurioilta.

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA on hyväksynyt Pycnogenolille seuraavat terveysväittämät:

  • Ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoriuute edistää solujen suojaamista hapettumisvaurioilta.
  • Männynkuoriuute (Pycnogenol) tukee normaalia verenkiertoa

Annostus: 2 tablettia 2 kertaa päivässä ensimmäisen viikon ajan, sen jälkeen 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Tablettia ei pidä pureskella, vaan se niellään kokonaisena mieluiten aterian yhteydessä tai sen jälkeen.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (maltodekstriini), rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenol®, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (trikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

2 tablettia 2 kertaa päivässä ensimmäisen viikon ajan, sen jälkeen 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Tablettia ei pidä pureskella, vaan se niellään kokonaisena mieluiten aterian yhteydessä tai sen jälkeen.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosa
Per annos
% VSV*
Pycnogenol® 80-160 mg
Yksikkö pcsYksikköhinta 0,29Paino 0.067kg

Arvioi tuote “Pharma Nord Bio-Pycnogenol 40mg 90+30” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Pharma Nord on Euroopan suurimpia ravintolisien ja rohdosvalmisteiden valmistajia. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä, rohdosvalmisteita sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta. Pharma Nordin tutkimustietokanta sisältää yli 9000 julkaistua tutkimusta, sisältäen myös useat Pharma Nordin tuotteilla tehdyt tutkimukset. Tutkimustietokanta on tuotekehityksen kulmakivi.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Pharma Nord Bio-Pycnogenol 40mg 90+30

35,96

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.