Englantilainen yritys valmistaa rakkaudella käsityönä hyvinvointi ja mindfulness tuotteita käyttäen luonnollisia aineosia, luomulaatuisia eteerisiä öljyjä ja tietenkin mukana on myös aimo annos hyvää energiaa! Jokainen rituaalipakkaus sisältää hyvällä energialla ladatut luonnolliset tuotteet. Käsintehdyt yrttiniput salviasta, laventelista ja rosmariinista, kuunvalossa valmistetut kynttilät ovat käsintehty mehiläisvahasta ja puuvillanarusta. Kauniit kristallit ja eteeristen öljyjen sekoitukset viimeistelevät paketit.

Katy Theakston lanseerasi The Owl & The Apothecaryn keinona jakaa oma kokemuksensa ja tietämyksensä luonnollisesta hyvinvoinnista ja positiivisesta muutoksesta.
”Olin hieman jumissa, joten aloin etsiä työkaluja ja tekniikoita, jotka auttaisivat minua eteenpäin. Löysin rakkauden muinaisiin rituaaleihin. Rituaalit aiheuttivat suuria ja upeita muutoksia elämässäni. Laihduin, särkynyt sydämeni parani ja jätin työni muuttaakseni Lontoosta Dorsetiin. Kävin keinohedelmöityksen läpi yksinäni ja asun nyt ihanan pienen poikani kanssa. Olen todella ylpeä siitä, että sain avattua lukkoni – ja olen iloinen saadessani auttaa myös muita löytämään onnensa.” – Katy Theakston, The Owl & The Apothecaryn perustaja

Näytetään tulokset (3 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi