Kasvomaskit suojaavat käyttäjäänsä ilmassa leijailevilta partikkeleilta ja aerosolilta. Tutustu valikoimamme uudelleenkäytettäviin ja ekologisiin kasvosuojiin. Täältä löydät niin uudelleenkäytettävät kangasmaskit kuin itsesteriloituvat kuparimaskit.

Uudelleenkäytettävät kasvosuojat 

Kasvosuojien käyttö on yksi keino ehkäistä epidemian kiihtymistä ja suojata muita mahdollisilta taudinaiheuttajilta. Huomaathan, että valikoimamme kangasmaskit eivät täytä terveydenhuollon tiukimpia kriteereitä. Aseta suoja kasvoille aina puhtain käsin äläkä koskettele sitä käytön aikana.

Valikoima

Pure Waste -kangasmaskit ovat ekologisia ja kotimaisia kasvosuojia, jotka on valmistettu 100% kierrätetystä kankaasta. Kankainen kasvosuoja on tyylikäs valinta, joka löytyy meiltä eri väreissä. Huomaathan, että maski ei anna varmaa suojaa, esimerkiksi likainen maski voi toimia viruksenlevittäjänä. Riisu maski aina koskettaen vain sen kiinnitysnauhoja ja laita se suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin.

Copper Inside -kuparimaski on puolinaamarillinen hengityssuojain, joka suojaa niin käyttäjäänsä kuin ympärillä olijoita. Tämä kasvosuojain steriloi itse itsensä kuparin ansiosta niin kauan, kuin pysyy ehjänä. Tuotetta ei suositella kupari- tai kuituallergisille henkilöille.

Näytetään tulokset (2 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi