HEVEA on tanskalainen tuotemerkki, jonka vahvuutena on tuotekehitys ja vastuullinen tuotanto. Näiden lopputuloksena pystytään tarjoamaan ekologisia ja turvallisia luonnonkumituotteita.

Tuttien materiaalina käytetään 100% luonnonkumia, joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. Täysi myrkyttömyys on tuotteiden perusta.

Lapsesi turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tuotteen käyttökelvollisuus tarkistetaan ja valmistuserä on tuteissa olevien koodien avulla tunnistettavissa.

HEVEA taistelee aktiivisesti ilmastonmuutosta vastaan ja kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Tuotteiden paketointi on FSC:n (Forest Stewradship Counsil:in) hyväksymää, eli vastuuntuntoisesti hoidettujen metsien puista.

Joskus suurimmat muutokset elämässä johtavat siihen, että pienimmistä kysymyksistä tulee tärkeimpiä. HEVEA syntyi tällaisesta muutoksesta.
“Minusta tuli äiti, ja kuten useimmat äidit, aloin kysellä itseltäni, toiminko parhaiten lapseni kannalta. Hoidosta, hoivaamisesta, rakkaudesta, jonka annoin hänelle, tunsin olevani varma, mutta aloin kyseenalaistaa, olivatko asiat jotka ympäröivät häntä, oikeat. Löysin itseni etsimästä vaihtoehtoa monille muovitavaroille, jotka annoin hänelle. Muovia oli kaikkialla! Leluissa, nukeissa ja monissa muissa asioissa, jotka annoin tyttärelleni päivän aikana. Ja tässä muotoutui tämä pieni kysymys: eikö ole muuta vaihtoehtoa? Kun näin loputtomat mahdollisuudet, joita luonnonkumi tarjoaa, tiesin että olin löytänyt vaihtoehtoni, ja niin visio HEVEAsta syntyi. Tuolloin luonnonkumin tai Hevean potentiaali ei ollut vielä kovin hyvin tiedossa. Kun tämän ainutlaatuisen materiaalin mahdollisuudet selvisivät meille, huomasimme voivamme luoda jotain, joka ei ole vain ainutlaatuinen, vaan myös pitkäikäinen, kestävä ja visionäärinen, sanan kaikissa merkityksissä. Jotain, jonka voisin antaa tyttärelleni hyvällä omallatunnolla.” Terese Hoffeldt, HEVEAN perustaja

Näytetään tulokset (10 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi