Pukka on korkealaatuinen teesarja Englannista. Pukka on Fair for Life -sertifioitu yritys, joka lahjoittaa 1%:n liikevaihdostaan ympäristönsuojeluun ja sosiaalisen hyvinvoinnin tukemiseen. Tuotteissa käytetään luomulaatuisia ainesosia ja yritys on saavuttanut hiilineutraaliuden vuonna 2019. Pukka valmistaa puhtaimmista luomuyrteistä herkullisia teesekoituksia. Visuaalisestikin kauniista ayurvedisestä teevalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja jokaiseen makuun, hetkeen, elämäntilanteeseen ja tarpeeseen. Toiminnan keskiössä on laatu ja korkea etiikka.

Kasvit, luonnonsuojelu ja herbalismi olivat kiehtoneet Sebastiania vuosien ajan, kun hän näki Timin ilmoituksen, jossa tarjottiin apua eettisen start-up-yrityksen perustamiseen. Sebastianille oli selvää, että hän halusi työskennellä yrittäjänä ja tuoda yrttien uskomattoman voiman yhä useampien ihmisten saataville.
Maistettuaan useita yrttiteelaatuja ja kyllästyttyään niiden tympeisiin makuihin Sebastian oivalsi, että hän halusi valmistaa herkullisen makuista yrttiteetä, joka symboloisi kaikkea sitä, mihin hän uskoo. Ja siitä ei tulisi mikä tahansa yrttitee – Sebastian halusi luoda uskomattoman kupillisen yrttiteetä, joka tukisi ihmisten terveyttä, edistäisi luonnonsuojelua ja näyttäisi yrttien todellisen voiman ja nerouden. Hän tarvitsi vain tukun bisnestaitoja herättääkseen visionsa eloon: Tim oli vastaus.
Muutaman liian lennokkaan nimen jälkeen (kuten Pyhä lehmä) Tim ja Sebastian valitsivat yrityksensä nimeksi Pukka.
Pukka tarkoittaa hindiksi “aitoa” tai “autenttista” – siinä kiteytyi kaikki, mitä Tim ja Sebastian olivat halunneet liiketoimintansa olevan. Se myös kuulosti positiiviselta ja maistui kypsältä, mehukkaalta, maukkaalta ja herkulliselta suussa.
Vuoden 2001 loppupuolella he antoivat uudelle yritykselleen virallisesti nimeksi Pukka Herbs. Ja kuten sanotaan, loppu on historiaa (jota tehdään edelleen).

Yhteensä 25 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi