Soulel ravintolisät ovay tehokkaita luomusekoituksia luonnon parhaista raaka-aineista.
Vältä keinotekoisia lisäravinteita ja löydä tasapaino luonnon avulla.

Soulel valmistaa toimiviksi todettuja luomusekoituksia, jotka auttavat sinua löytämään sisäisen tasapainon ja yhdistymään luontoon.

Soulelin tuotelupaus

  • Aina luomua: Soulelin kaikki tuotteet ovat ekosertifioituja.
  • Ei lisäaineita: Ei lisättyjä sokereita, keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita, elintarvikelisäaineita tai
    synteettisiä ainesosia.
  • Eettisesti tuotettu: Raaka-aineiden tuotannosta pakkaamiseen asti.

Sertifioitu luomu: Sisältää enemmän hyödyllisiä ravinteita, antioksidantteja ja fytokemikaaleja verrattuna tavanomaisesti viljeltyihin tuotteisiin. Luomu tuotteet ovat vapaita haitallisista aineista (kuten torjunta-aineista).

Jauheet > Kapselit: Suun rooli ruoansulatusprosessissa on ratkaiseva, siellä ruoka alkaa hajota ja reagoida syljen entsyymien kanssa. Jauheet säilyttävät kasveissa löytyvien luonnollisten yhdisteiden synergisen vaikutuksen.

Asiantuntemus: Soulel tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka pohjautuvat luonnon viisauteen ja vankkaan 23 vuoden kokemukseen kasvilääkinnästä.

Tutustu Soulelin luontaistuoteasiantuntija Virgilijus Skirkevicieniin!

Virgilijus Skirkevicius on kokenut rohtokasvien asiantuntija, joka on omistautunut kasvien parantavaan voimaan. Hän on auttanut lukuisia asiakkaita parantamaan terveyttään luonnollisten hoitomenetelmien avulla.

Virgilijus on myös kirjailija ja kouluttaja, joka jakaa osaamistaan aktiivisesti. Hän on luotettu ja arvostettu asiantuntija luonnonmukaisen lääketieteen kentällä.

Näytetään tulokset (5 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi