Lapin alkuperäisissä kasveissa ja villiyrteissä asuu ihmeellinen voima. Yötön yö ja arktiset kasvuolosuhteet luovat kasveihin tehoaineita, jotka eivät olet kopioitavissa. Arktinen superfood on meidän oma salainen aseemme arjen ankeutta vastaan! Arctic Warriors –shoteissa on käytetty puhtaita Lapin yrttejä: ruusunjuurta, väinönputkea ja nokkosta. Kotimaiset tuotteet ovat 100% luonnollisia, niihin ei ole lisätty mitään ylimääräistä. Lisäksi ne maistuvat hyviltä! Luonnollista hyvinvointia herkullisessa ja helppokäyttöisessä muodossa.

Arctic Warriorsin tarina sai alkunsa räntäsateisena marraskuun iltana. Luonnonvarakeskus LUKE julkaisi tutkimustuloksia, jotka osoittivat, että Lapin yrtit kasvit ovat poikkeuksellisen puhtaita ja ravinteikkaita. Innokkuutta hälvensi turhautuminen: miksi kukaan ei valmista näistä Lapin voimakasveista helppokäyttöisiä tuotteita suomalaisten arkeen, vaan kauppojen hyllyt täyttyvät valtamerten takaa rahdatuista superfoodeista, vaikka Lapin omat superfoodit ovat olleet käytössä jo kauan ennen kuin sanaa superfood on edes keksitty.
Niinpä Arctic Warriorsin perustajat käärivät hihansa ja alkoivat hommiin. He purkittivat Lapin superyrtit ja pohjoisen marjat tyylikkäisiin pakkauksiin ja helppokäyttöiseen muotoon ilman mitään lisättyä tai jättämättä pois mitään tärkeää. Arctic Warriors on olemassa, jotta sinäkin voit tehdä paremman ja vastuullisemman valinnan: kotimaisen, käsityönä valmistetun tuotteen, joka auttaa jaksamaan arjessa. Samalla tuet suomalaista työtä ja autat pitämään Lapin peräkylät elävinä.

Näytetään tulokset (12 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi