F.E.T.E eli "From Earth To Earth" on Englannista peräisin oleva luontoystävällinen yritys, jonka missiona on tuoda ympäristötietoisuutta laajemman yleisön eteen.

F.E.T.E tähtää siihen, että sen kaikki materiaalit tulisivat suoraan maaperästä ja voidaan myös tuotteen käyttöiän päätyttyä sinne viedä takaisin, eli maaduttaa.

Tuotteiksi on valikoitunut alkuun bambuhammasharjat sekä hammashoidon tarvikkeet, sillä se on tuote jota kaikki tarvitsevat ja siitä syntyy yllättävän paljon päästöjä. Pelkästään Yhdysvalloissa kaatopaikalle päätyy 22 miljoonaa kiloa muovijätettä, joka syntyy käytetyistä hammasharjoista.

F.E.T.E.:n perustivat Jason ja Abigail. Pari on omistautunut löytämään luonnollisia vaihtoehtoja, jotka edistävät planeettamme kestävämpää tulevaisuutta. “Mainessa kasvaneena sain elää siellä, missä olin aina vain muutaman askeleen päässä järvistä ja erämaista. Muistan, kuinka paljon iloa saimme talomme takana sijaitsevasta koskemattomasta metsästä, jossa joimme vettä suoraan purosta joutumatta huolehtimaan saasteista. Tänä päivänä ajattelisin kahdesti, ennen kuin tekisin niin – se on todella surullista. Nyt, kun meillä on lapsia, vaimoni ja minä halusimme tehdä jotain, joka auttaisi suojelemaan ympäristöä, jotta tulevat sukupolvetkin pääsevät nauttimaan luonnosta. Siksi kehitimme F.E.T.E.:n.” – Jason, F.E.T.E.:n toinen perustaja.

Näytetään tulokset (2 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi