Kasvihiusvärit antavat hiuksillesi luonnollisen värin ja kauniin kiillon saaden ne näyttämään upeilta! Tutustu tuotevalikoimamme kemikaalittomiin vaihtoehtoihin ja valitse sopiva sävy täydentämään omaa hiusväriäsi.

Suojaa ja ravitse hiuksiasi luonnollisilla kasvihiusväreillä

PUR-kaupan valikoimasta löydät 100% luonnolliset ja sertifioidut hiusvärit, jotka jäävät pehmeästi hiustesi pintaan ja antavat samalla hiuksillesi suojaa. Värjäyksen lopputulos ja tuotteen kestävyys hiuksissa on aina yksilöllinen ja riippuu hiusten kunnosta. Yleensä kestovärit pysyvät hiuksissa neljästä kuuteen viikkoon.

Meiltä löytyvät Radico -sarjan kasvivärit sisältävät vain ayurvedisia yrttejä ja väri peittää harmaatkin hiukset tehokkaasti jo yhdellä värjäyskerralla.

Sarjan tuotteet ovat:

  •       100% luonnollisia
  •       Cruelty Free
  •       Ekosertifioitu
  •       Luomuja
  •       Vegaanisia

Sävyinä muun muassa viininpunainen, kuparinruskea ja shampanjan vaalea.

Hiusvärien turvallisuus

Olemme valinneet valikoimaamme mahdollisimman hellävaraisia ja luonnonmukaisia hiusvärejä. Suosittelemme kuitenkin aina allergiatestin tekemistä ennen hiusvärin käyttöä. Vaikka tuotteemme sopivat useimmille yliherkille ja allergikoille, voivat allergiat joissain tapauksissa kehittyä äkillisestikin ja aiheuttaa osalle yliherkkyyttä tai allergisia reaktioita.

Näytetään tulokset (3 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi