Wiley's Finest kalaöljyvalmisteet ovat MSC-sertifioituja, joka on kestävän kalastuksen kansainvälisesti tunnustettu tae. Kaikki kalaöljyvalmisteet valmistetaan Yhdysvalloissa Alaskan puhtailta vesiltä pyydetystä villinä kasvaneesta alaskanseitistä. Kalaöljy kylmäpuristetaan mahdollisimman nopeasti pyyntihetkestä tuoreuden takaamiseksi. Jokainen valmistuserä lisäksi tutkitaan kolmannen osapuolen toimesta, jotta raskasmetalli- ja muiden haitta-ainejäämien mahdollisuus voidaan varmuudella poissulkea.

Wiley's Finest on perheyritys, joka on sitoutunut vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Heidän kalaöljyvalmisteiden koostumukset nojaavat tuoreimpaan tutkimustietoon ja käytetty kalaöljy on aina puhdasta, tuoretta ja korkealaatuista.

Veljekset Daniel ja Sam työskentelivät vuosia myyden perheyrityksensä valmistamaa AlaskOmega® -kalaöljyvalmistetta raaka-aineeksi johtaville luontaistuoteyrityksille. He hämmästyivät; Vaikka yritykset tunnustivat tuotteen laadun ja hyväksyivät heidät toisena kalaöljyn toimittajana, kukaan ei sitoutunut pelkästään heidän tuotteeseen, ainutlaatuiseen Alaskassa pyydettyyn, MSC-sertifioituun kestävän kehityksen kalaöljyyn. Heille kerrottiin, että asiakkaat eivät arvostaisi tuotetta tarpeeksi. Eräillä luontaistuotemessuilla Daniel huudahti: “Meidän pitäisi lanseerata oma tuotemerkkimme! Kuinka vaikeaa se voi olla?” Kävi ilmi, että se todella oli vaikeaa. Pojat puskivat kuitenkin eteenpäin ja Wiley’s Finest™ Wild Alaskan Fish Oil syntyi vuonna 2012 tehtävänään tuoda persoonalliset, ekologiset ja vahvat kalaöljyvalmisteet kuluttajille. Vaikka Wiley’s Finest™ -brändi on suhteellisen uusi, sen perustajat ovat saman perheen kolmas sukupolvi kalaöljybisneksessä. Perhe on tislannut ja valmistanut kalaöljyjä jo vuodesta 1981 – yli 35 vuoden kokemuksella!

Näytetään tulokset (7 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi