Pure Waste on suomalainen tekstiilikierrätyksen pioneeri. Pure Waste valmistaa ja myy 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistettuja lankoja, kankaita, vaatteita ja asusteita.
Toiminta perustuu tekstiiliteollisuuden leikkuujätteen keräämiseen ja kierrättämiseen sen syntysijoilla, Intiassa. Kerätty leikkuujäte lajitellaan ja käsitellään, ja siitä valmistetaan laadukkaita tekstiilituotteita. Pure Waste -tuotteet ovat 100% kierrätyskuiduista valmistettuja, joten tuotannossa ei tarvita neitseellisiä raaka-aineita.

“Pure Waste perustettiin vuonna 2013 kun käsissämme oli ensimmäinen erä täysin kierrätyskuidusta valmistettua kangasta. Jo vuonna 2009 olimme yrittäneet löytää 100-prosenttisesti kierrätyskuiduista valmistettua kangasta, siinä kuitenkaan onnistumatta, joten vuonna 2010 päätimme kääriä hihat ja ryhtyä kehitystyöhön itse. Tuotekehitys vaati aikaa ja sitoutuneita yhteistyökumppaneita, mutta vihdoin syksyllä 2013 olimme siinä pisteessä, että oli aika perustaa yritys tuotteen ympärille. Näin sai alkunsa Pure Waste.

Tavoitteemme on alusta saakka ollut tarjota täysin kierrätyskuiduista valmistettuja laadukkaita tuotteita. Inspiraatiomme lähteitä ovat pohjoismainen, syvälle iskostunut kierrätyskulttuuri, sekä puhtaat järvet ja metsät – olemmehan kasvaneet ainutlaatuisen, suomalaisen luonnon ympäröiminä.” Pure Waste Textiles

Näytetään tulokset (2 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi