Probiotic Craft panostaa kestävään luonnonvarojen hallintaan ja tuotantotapoihin sekä uusiutuvaan energiaan. Tuotteet pakataan kierrätettyyn muoviin. Kaikki tuotteet ovat myös ECOCERT ja V-LABEL (European Vegetarian Union) järjestöjen sertifioimia.

Tuotemerkin ytimessä ovat probiootit. Tutkimusten mukaan probiootit ovat hyväksi terveydelle: ne suojelevat suolistoamme huonoilta bakteereilta, stimuloivat immuunijärjestelmää ja auttavat nopeuttamaan tervehtymistä. Perinteiset pesuaineet toimivat kuten antibiootit: ne tuhoavat ei vain huonoja vaan myös hyödyllisiä bakteereja, häiriten kodin luonnollista mikrobitasapainoa.

Probiotic Craft tuotteet eivät aiheuta mikrobiflooran epätasapainoa vaan päinvastoin täydentävät sitä hyvillä bakteereilla. Kun jatkat probioottisten pesuaineiden käyttöä, hyödyllisistä bakteereista tulee vallitsevia ja ne suojelevat meitä haitallisten bakteerien leviämiseltä.

ProBioSanus -yritys perustettiin vuonna 2012. Luonnontieteiden avulla yritys luo ja kehittää innovatiivisia tuotteita, jotka pitävät huolta ympäristöstä ja luonnosta, elämänlaatua parantaen. Probiotic Craft -puhdistustuotesarjan kehittämiseen meni kolme vuotta ja yli 400 erilaista tuotekokeilua. Pitkän ja huolellisen tutkimuksen jälkeen vain parhaimmat ja korkealaatuisimmat luonnon raaka-aineet yhdistettiin sen tärkeimmän raaka-aineen – probioottien – kanssa. Tästä ainutlaatuisesta yhdistelmästä koostuu uusi tuotesarja Probiotic Craft – The Craft of Nature.

Probiotic Craft tarkoittaa luovuutta, vapautta ja ideoiden toteuttamista, normien ja rajojen ylittämistä.

Probiotic Craft ei ole vain yksi puhdistustuotesarja muiden joukossa. Se on sekoitus luontoa, uusia ideoita, tunteita ja moderneja innovaatioita, jotka edistävät luonnon ja ihmisen välistä harmoniaa tavoitteenaan välittää paras tunne ja kokemus kuluttajille.

Näytetään tulokset (3 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi