Toimivat ja ihastuttavat palashampoot – Umai

11.1.2021 | PUR toimitus

Ranskalaisen luonnonkosmetiikkayrityksen Umaïn takana ovat Angéline, Célia, Emeric ja Sara. Tiimin osaaminen koostuu luonnonkosmetiikkaosaamisesta, insinööritaidoista sekä erikoistumisesta kestävän kehityksen liiketoimintaan ja tuotekehitykseen. Kaikkia näitä neljää asiantuntijaa yhdistää intohimo ja kunnioitus ympäristöä kohtaan.

Jälleen uusi luonnonkosmetiikkahitti Ranskasta

luonnonkosmetiikka palashampoo

Erityisesti kunnioitus luontoa kohtaan sai nelikon ryhtymään toimeen. Hekin huomasivat luonnossa tapahtuvat huolestuttavat muutokset eivätkä pystyneet olla toimimatta luonnon hyväksi.  Angéline, Célia, Emeric ja Sara päättivät yhdistää kosmetiikkaosamisen, arvonsa ja oman sitoutuneisuutensa yhtälöksi, jotta maailmassa olisi enemmän ekologisia tuotevaihtoehtoja.  

Umain sydämessä sykkii vahva kestävän kehityksen filosofia, joka ulottuu kaikkeen mitä yritys tekee. Yritys uskoo vahvasti siihen, että on mahdollista tehdä toimivia ja laadukkaita  luonnonkosmetiikkatuotteita. Tuotteita, joita on miellyttävä käyttää, niistä tulee hyvälle tuulelle ja samalla tuotteet kunnioittavat myös ympäristöä.  

Umai haluaa varmistaa tuotteidensa laadun, minkä takia heillä on oma tutkimuslaboratorio Montargisissa. Se on paikka, jossa Sara ja Angéline antavat luovuutensa kukkia ​​ja jossa he kokeilevat jatkuvasti uusia asioita. Suorittamalla omaa tutkimusta Umain tiimillä on mahdollisuus arvioida ja valita huolellisesti kukin vaikuttava aine, kasvi, materiaali ja yhteistyökumppani erittäin tiukkojen vaatimusten mukaisesti.

Umai – tarina ja filosofia

Umai halusi lähteä ratkomaan kosmetikkatuotteiden haasteita: miten vähentää hiilijalanjälkeä, miten monimutkaisia raaka-aineluetteloita voisi yksinkertaistaa ja miten pakkausmateriaaleista saisi ekologisempia. 

Umailla on myös monia erilaisia toimia, joiden kautta he haluavat viestiä kuluttajille kestävästä kehityksestä ja paremmista valinnoista. Voit lukea hankkeista lisää täältä.

Kaikki raaka-aineet Umailla tuotetaan ja tuodaan mahdollisimman läheltä, jotta lopputuotteen hiilijalanjälki pysyisi mahdollisimman pienenä. Umai on myös läpinäkyvä käyttämiensä raaka-aineiden alkuperästä ja haluaa samalla haastaa koko kosmetiikka-alaa läpinäkyvämpään viestintään raaka-aineiden alkuperästä. 

Kosmetiikkatuotteiden ainesosaluetteloa ja raaka-aineita voi olla vaikea tulkita. Purkkien kyljissä vilisee pitkiä listoja mitä erikoisempia nimiä. Tämä on yksi syy siihen, miksi useat kuluttajat saattavat käyttää kosmetiikkatuotteita, joissa on mukana mm. psivutuotteita. Ainesosia, jotka voivat olla meille jopa vahingollisia ja kuormittavat ympäristöä. Emme siis aina ymmärrä mitä ostamme kosmetiikka pitää sisällään tai mikä niiden vaikutus meihin ja ympäristöön on. 

Yksi seikka mihin Umai halusi kiinnittää erityistä huomiota on pakkausmateriaalien käyttö, sillä tuotteiden hiilijalanjälkeä kasvattaa myös niiden pakkausmateriaali. Monet tuotteet pakataan yksittäispakkauksiin, jolloin pakkausmateriaalia kuluu huomattavat määrät, eikä kaikki pakkausmateriaali ole edes biohajoavaa tai kierrätyskelpoista. 

Lue alta lisätietoja Umain käyttämistä ekologisista pakkausmateriaaliratkaisuista. 

Toimivat palashampoot ja palahoitoaine osana toimivaa arkea

Umain palashampoo ja palahoitoaineen pakkaukset on valmistettu innovatiivisella ja ympäristöystävällisellä tekniikalla. Zero waste-pakkauksien materiaali koostuu yli 15%  ylijäämäpuuvillaa ja 40% kierrätettyä paperikuitua. Mikä parasta – pakkaus on täysin kompostoitava. Lue tästä luontoasäästävästä pakkausmateriaalista lisää täältä

ekologinen palashampoo umai

Umai Soft palashampoo hoitaa hiuksiasi jokaisella pesukerralla. Tuoksun pääroolissa on herkkä mantelikukka. Palashampoo on erityisen riittoisa. Yhdellä palalla peset hiukset jopa 40 pesukertaan. Tämä palashampoo vähentää yleensä hiusten pesutiheyttä vähintään yhdellä päivällä. Shampoota suositellaan käytettäväksi noin 2-3 kertaa viikossa.

Umai Detox palashampoo syväpuhdistaa hiuksia ja virkistää samalla mieltä hennolla merellisellä tuoksulla. Detox palashampoo vähentää yleensä hiusten pesutiheyttä vähintään yhdellä päivällä. Suosittelemme vaihtamaan ajoittain Umain Soft-shampoopalaan, jolloin shampoot täydentävät toisiaan.

Kummatkin palashampoot ovat helppokäyttöisiä. Levitä shampoota kevyesti kosteisiin hiuksiin. Hiero hiuspohjaa ja hiuksia. Huuhtele runsaalla vedellä. Muistathan, että siirtyessäsi nesteshampoon käytöstä palashampooseen, hiuksilta voi mennä muutama pesu aikaa tottua uuteen erilaiseen shampooseen. Joten olethan alkuun kärsivällinen. 

Palashampoon viimeistelee Umain hoitoainepala, jossa on lumoava itämainen tuoksu. Luonnolliset vaikuttavat aineet silottavat, ravitsevat ja jättävät hiukset pehmeiksi. Erittäin riittoisa, hoitoainepalasta riittää noin 60 käyttökertaan. Sopii kaikille hiustyypeille, ja jopa värjätyille hiuksille sekä herkälle päänahalle.

Innovatiivinen ja ekologinen teknologia saippua-alustojen takana – Le Pavé

alusta palashampoo umai

Umain palashampoo ja palahoitoaineen alustojen materiaalin takana on ranskalainen Le Pavé® materiaali. Kyseessä on sertifioitu turvallinen materiaali, jota on erittäin helppo huoltaa ja pitää hyvänä. Se valmistetaan Pantinissa, Ranskassa. Raaka-aine – kuten poisheitetyt vanhat shampoopullot, vesipullot ja korkit-  siivotaan ja kerätään paikallisesti luonnosta pois. Tämän jälkeen siitä tuotetaan kierrätettymateriaali, johon käytetään 100 kiloa kerättyä jätettä jokaista 10 neliömetriä kohti. Le Pavé antaa pois heitetylle muoville kirjaimellisesti uuden, kestävän elämän. 

Löydät Umain valikoimasta useita erilaisia alustoja shampoo- ja hoitoainepaloille. Alustoihin suunnitellut uurteet kuivattavat saippuapalasi lempeästi ja pitävät niistä siten parempaa huolta. Nämä ihanuudet sopivat myös oivasti tavalliselle käsisaippualle. Mikä parasta –  alustojen materiaali ei aiheuta kylpytiloissa vaaratilanteita vaikka se putoaisi lattialle, sillä materiaali on erittäin kestävää. Näin ne ovat turvallisia myös lapsiperheiden käyttöön, jossa perheen pienemmätkin osallistuvat pesupuuhiin. 

Valitse Umain valikoimasta juuri sinun kylpyhuoneen sisustukseen sopiva(t) alusta(t). Kestävää, kaunista ja ekologista designia Ranskasta: pirteä Maple, viileä Emerald, helmeilevä Pearl ja tyylikäs tummanpuhuva Night

Kauniit ja ekologiset kuljetusrasiat

Monet teistä ovat etsineet myös säilytysrasiaa omille palashampoille ja hoitoainepaloille. Umaï on ratkaissut puolestasi myös nämä haasteet. Näiden rasioiden ansiosta Umain tuotteet ovat helppo pakata myös matkalle mukaan. 

säilytysrasia palasampoo

Saippua-alustojen lisäksi löydät sarjasta kauniit kuljetusrasiat Umain shampoo- sekä hoitoainepalalle. Rasiat on valmistettu 100% luonnollisesta ja biohajoavasta korkkitammesta. Kuljetusrasian korkki on vedenpitävä, kestävä ja hypoallergeeninen materiaali. 

Korkki on materiaalien harvinainen helmi, sillä sen valmistus ei vahingoita ympäristöä. Umain käyttämän korkkitammen kuori voidaan poistaa kerran yhdeksän vuoden aikana kesäkuukausina. Kuori poistetaan käsin, puuta vahingoittamatta. Korkkia viljellään, kerätään ja jalostetaan Espanjassa Andalusian ja Extremaduran alueilla perinnetaitotiedon avulla.

Ihastuitko sinäkin Umain pakkausmateriaalien ekologiseen tarinaan sekä ihastuttaviin hiustenpesutuotteisiin?