Taimi Sleep Blend 30g

29,95

 • Rauhoittava jauhe auttaa nukahtamaan
 • Rauhoittaa mieltä ja rentouttaa kehoa
 • Kotimainen, vegaaninen, soijaton, maidoton

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

GMO-vapaa
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Rauhoittava jauhe auttaa nukahtamaan

Taimi Sleep Blend rauhoittaa mieltä, rentouttaa kehoa ja tukee syvää sekä palauttavaa unta. Se auttaa rauhoittumaan illalla ja nukahtamaan nopeammin ja nukkumaan syvemmin, jotta heräät virkeänä ja energisenä aamulla uuteen päivään.

Taimi Sleep Blend on kokonaisvaltainen ravintolisä unenlaadun parantamiseksi. Sen 11 ainesosaa tukevat kehon, mielen ja hermoston rentoutumista, jotta pääset yöllä arvokkaaseen syvä uni -tilaan, jossa keho ja aivot lepäävät ja uusiutuvat. Tuote on erityisesti tarkoitettu heille, joilla on ulkoisia tai sisäisiä stressitekijöitä, mitkä aiheuttavat haasteita rauhoittumisen, nukahtamisen ja unenlaadun kanssa.

 • Rauhoittaa mieltä
 • Rentouttaa kehoa
 • Tukee syvää sekä palauttavaa unta
 • Auttaa rauhoittumaan illalla
 • Auttaa nukahtamaan nopeammin
 • Auttaa nukkumaan syvemmin
 • 11 ainesosaa
 • Tukee kehon, mielen ja hermoston rentoutumista

Laadukkaasti monipuolinen

Taimi Sleep Blend sisältää vain laadukkaita ja hyvin imeytyviä muotoja vitamiineista, mineraaleista, aminohapoista sekä adaptogeenisista yrteistä.

Taimi Sleep Blend sisältää vain laadukkaita ja hyvin imeytyviä muotoja vitamiineista, mineraaleista, aminohapoista sekä adaptogeenisista yrteistä.

Taimilla on yksinkertainen tavoite: tuottaa maailman laadukkaimmat, käytännölliset ja tehokkaat ravintolisät sinun hyvinvointisi tueksi.

Käyttö: Lisää 1-2 annosta (0,5-1 teelusikallista) yrttiteen tai veden joukkoon 1 tunti ennen nukkumaanmenoa ja nauti tietoisesti.

Taimi-tuoteperheen tuotteet sopivat käytettäväksi samanaikaisesti: Immunity Blend aamulla, Focus Blend päivällä ja Sleep Blend illalla.

 • 30 annosta
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Sokeriton
 • Maidoton
 • Soijaton
 • GMO-vapaa

Mikä ihmeen mikrokapselointi?

Mikrokapselointi suojaa herkkiä ainesosia ympäristötekijöiltä, kuten hapettumiselta ja vatsahapoilta, sekä parantaa ainesosien imeytyvyyttä. Mikrokapselointi on menetelmä, jossa aktiiviset ainesosat peitetään pienellä suojakerroksella. Se muuttaa tuotteen jauhemaiseksi, mutta se koostuu itse asiassa lukuisista mikroskooppisista kapseleista.

Parantaa hyötysuhdetta: Monet lisäravinteet ovat hauraita ja voivat hajota mahalaukussa. Mikrokapselointi kuljettaa ainesosat suoraan ohutsuoleen, missä ne imeytyvät parhaiten ja saat enemmän hyötyä tuotteista.

Parempi maku: Monet lisäravinteet maistuvat kitkeriltä. Mikrokapselointi peittää tämän maun, joten voit lisätä tuotteen ruokaan tai juomaan ilman epämiellyttävää makua.

Suojaa ympäristöltä: Ulkoiset tekijät, kuten lämpö, valo ja happi, voivat heikentää ainesosien tehoa. Mikrokapselointi suojaa niitä ja pitää ne tehokkaina pidempään. Voit jopa lisätä tuotteen kuumaan juomaan huoletta.

Helppokäyttöisyys: Mikrokapseloidut tuotteet voi sekoittaa ruokaan tai juomaan, mikä on erityisen käytännöllistä lapsille ja niille, jotka eivät pidä kapseleiden nielaisemisesta.

Säädettävä annostus: Mikrokapseloitu jauhe on helppo annostella tarpeesi mukaan. Ei tarvetta niellä useita kapseleita – voit vain lisätä teelusikallisen Taimin tuotetta ruokaasi.

Huomaa, että vaikka mikrokapselointi neutraloi makua, se ei tee tuotteista täysin mauttomia.

Magnesium (TRAACS magnesiumglysinaatti), B6-vitamiini (Pyridoksaali-5-fosfaatti), Glysiini, Tauriini, Sitruunamelissauute (Melissa officinalis), L-Tryptofaani, L-Teaniini, Kamomillauute (Matricaria recutita), Kärsimyskukkauute (Passiflora caerulea, 8:1), Sahramiuute (Affron, Crocus sativus), Reishisieniuute (Ganoderma lucidum, 8:1), Mikrokapselointi (arabikumi, alginaatti).

Lisää 0,5-1 teelusikallista juoman joukkoon illalla noin 1 tunti ennen nukkumaan menoa. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi kofeiiniton yrttitee tai kuuma vesi yhdessä hunajan kanssa.

Voit käyttää myös puolikasta annosta päivällä levottomuuden lievittämiseksi. Päivällä otettuna Taimi Sleep Blend ei väsytä, mutta rauhoittaa kehoa ja mieltä, jolloin epämiellyttävät keholliset tuntemukset saattavat vähentyä.

Taimi Sleep Blendissä on ominaismaku, josta osa pitää ja osa ei. Maku kuitenkin peittyy hyvin varsinkin ruokien joukkoon. Lapsille on helppo antaa Sleep Blendiä iltapalan yhteydessä, sillä ruoan joukosta tuotetta ei juuri huomaa.

Annostele teelusikalla juuri sinulle sopiva määrä. Säästät luontoa ja saat juuri sen verran mitä tarvitset.

Taimi-tuoteperheen tuotteet sopivat käytettäväksi samanaikaisesti: Immunity Blend aamulla, Focus Blend päivällä ja Sleep Blend illalla.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ravintoaineet / vuorokausiannos (1 g)
Magnesium, 76 mg (20 %*)
B6-vitamiini, 1 mg (71 %*)
Glysiini, 346 mg
Tauriini, 65 mg
Sitruunamelissauute, 62 mg
L-Tryptofaani, 46 mg
L-Teaniini, 45 mg
Kamomillauute, 37 mg
Kärsimyskukkauute, 29 mg
Sahramiuute, 14 mg
Reishisieniuute, 10 mg
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

Yksikkö kgYksikköhinta 865Paino 0.172kg

Näitä et ainakaan löydä

eläinperäisiä ainesosia

gluteenia

GMO-ainesosia

maitoa

soijaa

sokeria

Arvioi tuote “Taimi Sleep Blend 30g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saattaisit pitää myös

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Taimi Sleep Blend kannattaa ottaa 1-2h ennen nukkumaan menoa, jolloin se alkaa rentouttamaan mieltä ja kehoa, ja valmistamaan sinua tulevaan yöhön. Suosittelemme luomaan rutiinin, jossa Sleep Blendin jälkeen ei käytetä enää puhelinta, TV:tä tai lueta uutisia yms. stimuloivaa. Näin mielesi saa tilaa rauhoittua ja näytöistä tuleva sininen valo ei pääse estämään sisäistä melatoniinin tuotantoa.

Sleep Blendin voi sekoittaa mihin tahansa kofeiinittomaan juomaan. Hyviä vaihtoehtoja ovat muunmuassa kuuma vesi yhdessä hunajan kanssa tai kamomilla-yrttitee. Myös kylmä vesi sopii hyvin Sleep Blendin kanssa.

Tuotteessa on “mantelimainen” ja makea maku, jok enimmäkseen johtuu sahramiuutteesta ja glysiinistä. Makun on useimpien mielestä miellyttävä.

1 annos on useimmille riittävä. Olemme kaikki erilaisia, eli 2 annosta tai 1/2 annos voi olla sinulle parempi. Testaa mikä sopii sinulle parhaiten. Myös suuremmat annoskoot eivät ole vaarallisia, mutta tuotetta ei kannata ottaa enempää kuin on tarve - näin säästyy tuotetta ja rahaa.

Toiset huomaavat Sleep Blendin jo yhden yön jälkeen ja joillakin voi kestaa jopa viikko, että huomaa sen hyödyt. Jos koet, että et saa hyötyä normaalista annoksesta, suosittelemme tuplaamaan annoskoon.

Sleep Blend ei ole sedatiivi, eli se ei tee tokkuraista olotilaa. Tuotteen vaikutuksen huomaa rahoittuneesta mielestä, rentoutuneesta kehosta sekä virkeämpänä heräämisenä aamulla.

Kyllä.

Suosittelemme kuitenkin ensin ilman melatoniinia siten, että säädät valaistusta kotona himmeämmälle ja jätät ruutujen katsomisen illalla. Valo (ja varsinkin näyttöjen sininen valo) estää melatoniinin tuotannon, mikä voi usein olla syynä nukahtamisvaikeuksiin.

Myös liian myöhäinen kofeiinin juonti voi vaikeuttaa nukahtamista, sillä kofeiini estää melatoniinin toiminnan. Näin ollen lisämelatoniinin ottaminenkaan ei välttämättä auta.

Raskauden aikana emme suosittele tuotteen käyttöä, sillä osa ainesosista voi aiheuttaa keskenmenoa.

Imetyksen aikana ainesosien ei tiedetä aiheuttavan ongelmia, mutta suosittelemme kysymään omalta terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaiselta ennen tuotteiden käyttöä.

Mikrokapselointi on prosessi, jossa aktiiviset ainesosat (vitamiinit, mineraalit, aminohapot sekä yrtti- ja sieniuutteet) “koteloidaan” yhtenäiseen kuoreen. Kuori on tehty arabikumista ja alginaateista (merilevä). Mikrokapselointi suojaa aktiivisia -ja usein herkkiä- ainesosia ympäristöllisiltä vaikutuksilta, joita ovat esimerkiksi lämpö, ilma (hapettuminen), hapokkuus (vatsahapot), jne. Mikrokapseloidut tuotteemme vapauttavat aktiiviset ainesosat ohutsuolessa, jossa ne imeytyvät optimaalisesti. Tämän vuoksi tuotteemme ovat jauhemuodossa ja voidaan lisätä kaikkiin ruokiin ja juomiin (niin kylmiin kuin kuumiinkin).

Kyllä. 50kg painoiselle lapselle voi antaa kokonaisen annoksen. Sitä kevyemmille suositellaan suhteuttamaan painon mukaan.

Esimerkiksi 25kg lapselle voi antaa noin 1/2 annoksen ja 40kg lapselle noin 4/5 annoksen.

Tiesitkö tämän brändistä?

Kotimaiset Taimi tuotteet tarjoavat tehokkaan ja yksinkertaisen vaihtoehdon tavallisille lisäravinteille. Tuotteet on suunniteltu toiminnallisuuden näkökulmasta, joten valitset vain haluamasi funktion ja voit olla huoleti, sillä tuotteisiin on valittu sinne parhaat ravintoaineet haluamaasi ominaisuutta varten. Vegaaninen, sokeriton, lisäaineeton, allergeeniton ja GMO-vapaa.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Taimi Sleep Blend 30g

29,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.