Kokonaisvaltaisia artesaanityönä valmistettuja hyvinvointituotteita. Mono on Englannin maaseudulla sijaitseva perheyritys, jossa tuotteet valmistetaan huolella käsin pienissä erissä. Raaka-aineet ovat eettisesti ja vastuullisesti hankittu. Tuotteet ovat täysin vegaanisia ja ne sopivat niin naisille kuin miehillekin. Tuotteet ovat pakattu minimaalisesti luontoa säästäen. Mono -tuotesarjaan kuuluu luksus ihonhoitotuotteiden lisäksi chakra-öljyjä, jotka ovat täysin luonnollisia ja ne valmistetaan käsin pienissä erissä optimaalisen tuoreuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Öljyt ravitsevat sekä ihoa, että mieltä. Todellista kasvien alkemiaa!

Mono on Englannin maaseudulla sijaitseva perheyritys, jota pitävät ihastuttava Tracy ja hänen puolisonsa Kevin. Tracy ja Kevin valmistavat kaikki tuotteet alusta pitäen itse käsin. Raaka-aineiden suhteen he ovat tarkkoja ja ne hankitaan vastuullisista lähteistä. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja sopivat niin naisille kuin miehillekin.
Pariskunta uskoo vahvasti luonnon kokonaisvaltaisesti parantavaan voimaan. Siksi tuotekoostumuksissa ei ainoastaan huomioida ainesosien vaikutukset iholle vaan myös mielelle. Ylelliset koostumukset ja tuoksut hellivät aisteja ja hellittävät stressiä ja hermostuneisuutta, vaikuttaen sekä kehon että mielen tasolla. Mono hyödyntää kaikissa tuotteissaan myös kristallien hoitavaa energiaa.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.