Kotimaiset Taimi tuotteet tarjoavat tehokkaan ja yksinkertaisen vaihtoehdon tavallisille lisäravinteille. Tuotteet on suunniteltu toiminnallisuuden näkökulmasta, joten valitset vain haluamasi funktion ja voit olla huoleti, sillä tuotteisiin on valittu sinne parhaat ravintoaineet haluamaasi ominaisuutta varten. Vegaaninen, sokeriton, lisäaineeton, allergeeniton ja GMO-vapaa.

Taimi on erityislapsi, jonka tila on mysteeri. Vuosien aikana Taimin vanhemmat ovat kääntäneet kaikki mahdolliset kivet löytääkseen apua. Eräiden testien jälkeen erikoislääkäri suositteli 16 erilaista lisäravinnevalmistetta – mutta Taimi ei pysty nielemään pillereitä.
Vuosi tapauksen jälkeen löysimme mikrokapselointiteknologian, jolla ravintolisien imeytyvyyttä voidaan parantaa, samalla tehden niistä helposti nautittavia – idea Taimista yrityksenä oli syntynyt.
Taimi symboloi uutta aikakautta ja uutta elämää. Taimi-tytön vesivärimaalaukset koristavat tuotepakkauksia kunnioittaen hänen inspiraatiota ja meidän missiotamme.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.