Taimi Immunity Blend 30g

2 arviota Arvioi tuote

29,95

 • Vastustuskykyä vahvistava ravintolisä
 • Auttaa pysymään terveenä ja elinvoimaisena
 • Sisältää 15 synergistisesti toimivaa ainesosaa

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

GMO-vapaa
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Funktionaalinen ravintolisä vastustuskyvylle

Taimi Immunity Blend on luonnollisen vastustuskyvyn toimintaa edistävä funktionaalinen ravintolisä. Sen laadukkaat ainesosat tukevat kehoasi kokonaisvaltaisesti. Sisältää 15 synergistisesti toimivaa ainesosaa.

Taimi Immunity Blend on vastustuskykyä kokonaisvaltaisesti vahvistava lisäravinne. Yksi tuote antaa sinulle tehokkaan tuen ja auttaa sinua pysymään terveenä ja elinvoimaisena, sekä taistelemaan ulkoisia taudinaiheuttajia vastaan.

 • Edistää luonnollista vastaustuskykyä
 • Auttaa pysymään terveenä ja elinvoimaisena
 • Auttaa taistelemaan ulkoisia taudinaiheuttajia vastaan
 • Sisältää 15 synergistisesti toimivaa ainesosaa
 • Monipuolinen sekoitus vitamiineja, sieni- ja yrttijauheita
 • Mikrokapseloitu – erinomainen imeytyvyys

Käyttö: Immunity Blend on jauhemuodossa. Lisää 1-2 annosta valitsemasi ruoan tai juoman joukkoon ja nauti.

Käytä yhtä annosta jatkuvassa käytössä vastustuskyvyn vahvistamiseen. Jos koet, että olet tulossa kipeäksi, voit nostaa käyttöä hetkellisesti 2-4 annokseen, jotta elimistölläsi olisi riittävästi immuniteetin “rakennuspalikoita” taistellakseen sairastumista vastaan.

Taimi-tuoteperheen tuotteet sopivat käytettäväksi samanaikaisesti: Immunity Blend aamulla, Focus Blend päivällä ja Sleep Blend illalla.

Taimi Immunity Blend sisältää vain laadukkaita ja hyvin imeytyviä muotoja vitamiineista, mineraaleista, aminohapoista sekä adaptogeenisista yrteistä.

Taimilla on yksinkertainen tavoite: tuottaa maailman laadukkaimmat, käytännölliset ja tehokkaat ravintolisät sinun hyvinvointisi tueksi.

 • 30 annosta
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Sokeriton
 • Maidoton
 • Soijaton
 • GMO-vapaa
 • Kotimainen

Mikä ihmeen mikrokapselointi?

Mikrokapselointi suojaa herkkiä ainesosia ympäristötekijöiltä, kuten hapettumiselta ja vatsahapoilta, sekä parantaa ainesosien imeytyvyyttä. Mikrokapselointi on menetelmä, jossa aktiiviset ainesosat peitetään pienellä suojakerroksella. Se muuttaa tuotteen jauhemaiseksi, mutta se koostuu itse asiassa lukuisista mikroskooppisista kapseleista.

Parantaa hyötysuhdetta: Monet lisäravinteet ovat hauraita ja voivat hajota mahalaukussa. Mikrokapselointi kuljettaa ainesosat suoraan ohutsuoleen, missä ne imeytyvät parhaiten ja saat enemmän hyötyä tuotteista.

Parempi maku: Monet lisäravinteet maistuvat kitkeriltä. Mikrokapselointi peittää tämän maun, joten voit lisätä tuotteen ruokaan tai juomaan ilman epämiellyttävää makua.

Suojaa ympäristöltä: Ulkoiset tekijät, kuten lämpö, valo ja happi, voivat heikentää ainesosien tehoa. Mikrokapselointi suojaa niitä ja pitää ne tehokkaina pidempään. Voit jopa lisätä tuotteen kuumaan juomaan huoletta.

Helppokäyttöisyys: Mikrokapseloidut tuotteet voi sekoittaa ruokaan tai juomaan, mikä on erityisen käytännöllistä lapsille ja niille, jotka eivät pidä kapseleiden nielaisemisesta.

Säädettävä annostus: Mikrokapseloitu jauhe on helppo annostella tarpeesi mukaan. Ei tarvetta niellä useita kapseleita – voit vain lisätä teelusikallisen Taimin tuotetta ruokaasi.

Huomaa, että vaikka mikrokapselointi neutraloi makua, se ei tee tuotteista täysin mauttomia. Focus Blendissä on vahva maku, mutta se sekoittuu hyvin voimakkaan makuisiin juomiin tai ruokiin.

C-vitamiini (PureWay-C), magnesium (TRAACS magnesiumglysinaatti), sinkki (sinkkipikolinaatti), kupari (TRAACS kuparibisglysinaatti), D3-viamiini (Vitamin D3V, kolekalsiferoli), seleeni (TRAACS seleenibisglysinaatti), pakurikääpäuute (Inonotus obliquus), N-asetyylikysteeini, kversetiini (Kversetiinidihydraatti), Shiitakesieniuute (Lentinula edodes), Kissankynsikuoriuute (Uncaria tomentosa), Maitakesieniuute (Grifola frondosa), Lakritsinjuuriuute (Glycyrrhiza uralensis), Mustaseljanmarjauute (Sambucus nigra), Kelpuute (Laminaria japonica), mikrokapselointi (arabikumi, alginaatti).

Lisää 0,5-2 teelusikallista valitsemasi ruoan tai juoman joukkoon. Sopii käytettäväksi yhdessä Taimi Focus Blendin ja Taimi Sleep Blendin kanssa.

Käytä 0,5 teelusikallista päivittäin vahvan vastustuskyvyn tueksi. Jos olet tulossa tai olet jo sairastunut, voit nostaa annoskokoa 2-4 annokseen (1-2 teelusikalliseen) kunnes sairastuminen menee ohi.

Immunity Blendissä on ominaismaku, joka peittyy hyvin varsinkin ruokien joukkoon. Esimerkiksi lapsille on helppo antaa Immunity Blendiä aamupalan tai illallisen yhteydessä, sillä ruoan joukosta tuotetta ei juuri huomaa.

Annostele teelusikalla juuri sinulle sopiva määrä. Säästät luontoa ja saat juuri sen verran mitä tarvitset.

Ei sovi raskaana oleville.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ravintoaineet / vuorokausiannos (1 g)
C-vitamini, 75 mg (100 %*)
Magnesium, 17 mg (5 %*)
Sinkki, 6 mg (60 %*)
Kupari, 307 mikrog (34 %*)
D3-vitamiini, 10 mikrog (200 %*)
Seleeni, 40 mikrog (66 %*)
Pakurikääpäuute, 120 mg
N-asetyylikysteiini, 73 mg
Kversetiini, 51 mg
Shiitateuute, 51 mg
Kissankynsikuoriuute, 48 mg
Maitakesieniuute, 37 mg
Lakritsinjuuriuute, 28 mg
Mustaseljanmarjauute, 28 mg
Kelpuute, 8 mg
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

Valmistusmaa SuomiYksikkö kgYksikköhinta 865Paino 0.174kg

Näitä et ainakaan löydä

eläinperäisiä ainesosia

gluteenia

GMO-ainesosia

maitoa

soijaa

sokeria

Erittäin hyvä tuote vastustuskyvyn boostaamiseen paljon treenaavalle teinille! Kiva kun ei tarvitse niellä pillereitä vaan on helppo sekoittaa juomaan!

– Noora

Helppo antaa lusikan kärjestä vitamiinit myös lapselle suoraan suuhun ja syö mukisematta!

– Riina

Arvioi tuote “Taimi Immunity Blend 30g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saattaisit pitää myös

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Hyvä tapa on aloittaa aamu Immunity Blendillä, lisäämällä se aamujuoman sekaan. Näin saat heti aamusta tarvittavat vastustuskykyä vahvistavat ainesosat sekä nesteytettyä kehosi yön jälkeen.

Jos vatsasi on herkempi, Immunity Blend voi aiheuttaa pahaa oloa. Tällöin kannattaa lisätä Immunity Blend esimerkiksi aamupalan tai lounaan joukkoon.

Tuotteessa on hiukan “vitamiininen” maku vaikka mikrokapselointi sen hyvin peittääkin. Ruoka, mehu, kahvi, tee yms. kuitenkin peittävät tuon maun lähes kokonaan, jolloin tuotteen nauttiminen on varsin vaivatonta.

annos on riittävä määrä ns. ylläpitävään käyttöön. Jos tunnet, että olet tulossa sairaaksi, silloin määrän voi nostaa 2 tai jopa 3 annokseen hetkellisesti. Suuremmat määrät voit jakaa päivän aikana useampaan kertaan (esim. aamuin, illoin).

Raskauden aikana emme suosittele tuotteen käyttöä, sillä osa ainesosista voi aiheuttaa keskenmenoa.

Imetyksen aikana ainesosien ei tiedetä aiheuttavan ongelmia, mutta suosittelemme kysymään omalta terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaiselta ennen tuotteiden käyttöä.

Kyllä. Lapsille tuotteiden annostus kannattaa suhteuttaa painon mukaan. Jos lapsi painaa 50kg, silloin yksi annos on sopiva. Jos hän painaa 25kg, suosittelemme antamaan 1/2 annoksen. Ja niin edespäin.

Mikrokapselointi on prosessi, jossa aktiiviset ainesosat (vitamiinit, mineraalit, aminohapot sekä yrtti- ja sieniuutteet) “koteloidaan” yhtenäiseen kuoreen. Kuori on tehty arabikumista ja alginaateista (merilevä). Mikrokapselointi suojaa aktiivisia -ja usein herkkiä- ainesosia ympäristöllisiltä vaikutuksilta, joita ovat esimerkiksi lämpö, ilma (hapettuminen), hapokkuus (vatsahapot), jne. Mikrokapseloidut tuotteemme vapauttavat aktiiviset ainesosat ohutsuolessa, jossa ne imeytyvät optimaalisesti. Tämän vuoksi tuotteemme ovat jauhemuodossa ja voidaan lisätä kaikkiin ruokiin ja juomiin (niin kylmiin kuin kuumiinkin).

Tiesitkö tämän brändistä?

Kotimaiset Taimi tuotteet tarjoavat tehokkaan ja yksinkertaisen vaihtoehdon tavallisille lisäravinteille. Tuotteet on suunniteltu toiminnallisuuden näkökulmasta, joten valitset vain haluamasi funktion ja voit olla huoleti, sillä tuotteisiin on valittu sinne parhaat ravintoaineet haluamaasi ominaisuutta varten. Vegaaninen, sokeriton, lisäaineeton, allergeeniton ja GMO-vapaa.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Taimi Immunity Blend 30g

2 arviota Arvioi tuote

29,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.