Cosmoveda Brahmi Ghee Luomu 150g

19,50

  • Luomulaatuinen kirkastettu voi
  • Iho-ongelmiin ja mielen tasapainoon
  • Sisältää kognitiivisia toimintoja tukevaa yrttiä, Brahmia

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Luomu

Tuotekuvaus

Terveydelle monipuolisen hyvää kirkastettua voita, joka tarjoaa apua mm. iho-ongelmiin ja mielen tasapainoon. Gheehen lisätty brahmi tukee kognitiivisia toimintoja ja tekee sitä kautta hyvää keskittymis- ja oppimiskyvylle.

Cosmovedan Brahmi Ghee on tärkeä osa ayurvedista keittiötä. Se on valmistettu vapaasti laiduntavien lehmien maidosta ja sitä voidaan käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Myös monet laktoosi-intoleranssista kärsivät ovat pystyneet käyttämään gheetä.

Ghee mainitaan usein yhtenä ihmiskunnan vanhimmista “pyhistä ruuista”. Sillä on ollut (ja on edelleen) keskeinen asema joogan ja perinteisen intialaisen lääketieteen, ayurvedan, parissa. Huikeiden terveysvaikutustensa ansiosta ghee on noussut suureen suosioon viime vuosina myös terveystietoisten länsimaisten ihmisten keskuudessa. Kyseinen ghee sisältää brahmia, joka on kognitiivisia toimintoja tukeva yrtti. Se kirkastaa ajatusta ja tekee siten hyvää keskittymis- ja oppimiskyvylle sekä muistitoiminnoille.

Ayurvedassa gheetä arvostetaan terveyttä edistävien ja lääkinnällisten vaikutustensa ansiosta ja sitä käytetään myös ruokaöljynä intialaisen keittiön antimissa. Ayurvedan näkökulmasta gheen katsotaan edistävän aivotoimintaa ja auttavat joogisissa puhdistustumismenetelmissä. Ayurvedassa kehotetaan käyttämään gheeta myös palovammojen ja rakkuloiden hoitoon. Sen sanotaan myös parantavan ihon kirkkautta ja ruuansulatusta sekä tasapainottavan mieltä. Ghee onkin sen sisältämien rasvojen ansiosta erityisen hyvää hoitoa ihon hyvinvointia ajatellen.

Allergia johtuu liiasta maa- ja vesielementistä kehossa, eli kaphan kertymisestä. Gheen juominen saattaa auttaa allergiaoireiden torjumisessa.

Gheessä on paljon antiokdisantteja ja se edesauttaa vitamiinien imeytymistä toisista ruoka-aineista. Gheen sisältämillä voihapoilla on viruksia torjuvia ominaisuuksia.

Ghee säilyttää ravintoarvonsa myös korkeissa lämpötiloissa ja siksi sitä pidetäänkin yhtenä parhaista öljyistä leipomiseen, hauduttamiseen ja jopa uppopaistamiseen. Gheetä voi mitä mainioimmin käyttää myös leivällä muun levitteen asemasta tai maustaa sillä teen tai kahvin.

Ayurvedic Butter Fat (Ghee)*, Brahmi (Bacopa monnieri)*

*from certified organic agriculture

may contain traces of laktose and milk protein

Suositeltavaa säilyttää avaamisen jälkeen viileässä. Voidaan käyttää sisäisesti ja ulkoisesti.

Valmistusmaa IntiaYksikköhinta 130.07Paino 0.292kg

Arvioi tuote “Cosmoveda Brahmi Ghee Luomu 150g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Cosmovedan valikoima pursuaa loistavia perinteikkäitä ayurveda-tuotteita, kuten gheetä ja erilaisia teelaatuja eri kehotyypeille. Ne ovat ekologisia ja tuotantoketjussa noudatetaan Reilun Kaupan edellyttämiä säännöksiä.


Cosmovedan teetuotteet valmistetaan muinaisen veda-perinteen mukaan Intiassa. Siellä ayurveda on ikivanhaa viisautta luonnosta ja terveellisestä elämäntavasta. Tavoitteena on tuoda onnea, terveyttä ja pitkä sekä harmoninen elämä jokaiselle yksilölle.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Cosmoveda Brahmi Ghee Luomu 150g

19,50

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.