Kefirko
Kefirko Luomu Hapanjuurenkäynnistysjauho 15g
14,95€
- Luomulaatuinen kuivattu hapanjuuri
- Aloita juurileivonta helposti kotona!
- Herkullista ja luonnollista
Varastossa

Tuotekuvaus
Kuivatulla hapanjuurella pääset alkuun juurileivonnassa
Kefirkon luomu hapanjuuri on kuivattu valmiiksi annospussiin, joten juurileivän tekeminen onnistuu helposti kotona. Yhdessä pussissa on jauhojen luonnollisia hiivoja ja maitohappobakteereja, jotka heräävät eloon veden avulla. Näin saat aikaan aidon hapanjuuren, joka tuo taikinaan juuri sen oikean hapokkuuden, aromin ja rakenteen, josta juurileipä tunnetaan.
Kuivattu hapanjuuri sopii täydellisesti sekä aloitteleville että kokeneille hapanjuurileipureille. Kun juuri aktivoidaan, siitä tulee elävä ja aromikas, ja se antaa leivillesi syvää makua, kuohkeutta sekä täyteläistä tuoksua. Juuri on valmis leivontaan noin 3–5 vuorokaudessa. Säännöllisesti ruokittuna se säilyy elinvoimaisena pitkään ja tarjoaa iloa juurileivontaan kerta toisensa jälkeen. Tutustu myös Kefirkon hapanjuuren hapatusastiaan, jonka avulla onnistut juurileivonnassa!
- Helppo käyttää: Sopii sekä aloitteleville että kokeneille kotileipureille. Tämä luomulaatuinen kuivattu juuri on täydellinen tapa tutustua juuren hoitamiseen ennen varsinaista leipomista.
- Hyvinvointia: Juurileivonnaiset sisältävät luonnostaan monipuolisesti eri ravintoaineita.
- Luovuutta: Juuri ei rajoitu pelkkään leipään! Voit loihtia siitä myös maukkaita keksejä, pizzoja, pullia, sämpylöitä, banaanileipää ja paljon muuta.
- Turvallinen: Juuri valmistetaan valvotuissa olosuhteissa ja testataan mahdollisten taudinaiheuttajien varalta.
Kuivatun hapanjuuren aktivointi:
- Yhdistä 15g kuivattua hapanjuurta + 30ml kädenlämpöistä vettä + 30g jauhoja. Anna seoksen levätä 6–8 tuntia.
- Lisää 25ml kädenlämpöistä vettä + 30g jauhoja ja anna levätä 12–16 tuntia.
- Lisää 50ml kädenlämpöistä vettä + 60g jauhoja. Anna seoksen levätä 12 tuntia.
- Heitä pois puolet juuresta ja toista vaihe 2.
- Jatka vaiheella 4., kunnes juuri alkaa kuplia, kohoaa kaksinkertaiseksi ja on aktiivinen – silloin se on valmis leivontaan.
Leivonta:
Ota reseptissä tarvittava määrä juurta. Ruoki jäljelle jäänyt juuri 30 grammalla jauhoja ja 25 millilitralla vettä, ja säilytä se myöhempää käyttöä varten.
Säilytys:
- Jääkaapissa: Ruoki juurta kerran viikossa. Kun haluat leipoa, ota juuri jääkaapista ja toista yllä oleva vaihe 4.
- Huoneenlämmössä: Ruoki juurta 12 tunnin välein. Leipoessa toista vaihe 4.
Luomu vehnäjauho, vesi.
Aktivointi:
- Yhdistä 15g kuivattua hapanjuurta + 30ml kädenlämpöistä vettä + 30g jauhoja. Anna seoksen levätä 6–8 tuntia.
- Lisää 25ml kädenlämpöistä vettä + 30g jauhoja ja anna levätä 12–16 tuntia.
- Lisää 50ml kädenlämpöistä vettä + 60g jauhoja. Anna seoksen levätä 12 tuntia.
- Heitä pois puolet juuresta ja toista vaihe 2.
- Jatka vaiheella 4., kunnes juuri alkaa kuplia, kohoaa kaksinkertaiseksi ja on aktiivinen – silloin se on valmis leivontaan.
Leivonta:
Ota reseptissä tarvittava määrä juurta. Ruoki jäljelle jäänyt juuri 30 grammalla jauhoja ja 25 millilitralla vettä, ja säilytä se myöhempää käyttöä varten.
Säilytys:
- Jääkaapissa: Ruoki juurta kerran viikossa. Kun haluat leipoa, ota juuri jääkaapista ja toista yllä oleva vaihe 4.
- Huoneenlämmössä: Ruoki juurta 12 tunnin välein. Leipoessa toista vaihe 4.
Saattaisit pitää myös
Ehkä joku kysymys vielä jäi?
Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.
Varaa konsultaatio Kysy
Tiesitkö tämän brändistä?
Fermentointi kotona ei ole koskaan ollut näin helppoa!
Kefirkon valikoimasta löydät innovatiiviset välineet ja luomulaatuiset siemenet maitokefiirin, vesikefiirin, juuston ja fermentoitujen vihannesten valmistukseen. Tuotteet on suunniteltu helpottamaan kotona tehtävää fermentointia ilman kompromisseja – jokainen yksityiskohta tukee onnistunutta lopputulosta.
Aloita oma fermentointimatkasi helposti!
Kefirko Luomu Hapanjuurenkäynnistysjauho 15g
14,95€
Varastossa
Arvioi tuote “Kefirko Luomu Hapanjuurenkäynnistysjauho 15g” ensimmäisenä