Laadulla on väliä – täysin luonnollinen Wild Nutrition-ravintolisäsarja vihdoin Suomessa!

25.6.2016 | PUR toimitus

Wild Nutrition ravintolisäsarja

Viime aikoina huomio on kiinnittynyt entistä enemmän ravintoaineiden imeytymiseen niin ruoasta kuin vitamiineista ja muista ravintolisistä. Ymmärretään, että edullinen, synteettisesti valmistettu tuote ei anna samoja tuloksia kuin laadukas valmiste jossa ei ole käytetty imeytyvistä haittaavia halpoja sidosaineita. Tämän lisäksi ymmärrys on kasvanut siitä, että imeytyvyys ei takaa kaikkea, jos ravintoaine ei pääse kulkeutumaan solutasolle vaikuttamaan siellä missä sen pitää.

Wild Nutrition on verrattaen uusi ravintolisäsarja, joka tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 prosenttisesti ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta.

Wild Nutrition on saavuttanut suuren suosion kotimaassaan Britanniassa sekä muissa Pohjoismaissa, joissa sarja on myös hiljattain lanseerattu. PUR-kaupalla on ilo ottaa tämä ainutlaatuinen sarja valikoimiinsa, jota on saatavilla PURin myymälöistä juhannuksen jälkeen.

Wild Nutritionin johtava asiantuntija on myös yrityksen perustaja. Vahvasti tutkimukseen ja kehitykseen orientoitunut Henrietta Norton (BSc Dip NT) kehittää jokaisen tuotteen ja valvoo niiden tuotantoprosessin itse. Hänen tavoitteenaan on tuottaa räätälöityjä valmisteita terveyden ja hyvinvoinnin tueksi eri sukupuolille ja jokaiseen elämänvaiheeseen. Wild Nutrition on ainoa ravintolisäsarja, jossa on esimerkiksi teinipojille ja -tytöille omat monivitamiinivalmisteensa.

Vitamiinirikkaimmat raaka-aineet valikoidaan Wild Nutritionin ravintolisiin.

Vitamiinirikkaimmat raaka-aineet valikoidaan Wild Nutritionin ravintolisiin.

Useimmissa ravintolisissä ei käytetä oikeita ruoka-aineita lainkaan vaan valmisteet koostuvat keinotekoisesti laboratoriossa valmistetuista, synteettisistä ainesosista. Synteettisten valmisteiden ongelma usein on, että keho ei tunnista niitä täydellisesti, jolloin ravinteiden imeytyminen ja hyödyntäminen jäävät puutteellisiksi. Huonoa imeytyvyyttä paikataan usein annoskokoa kasvattamalla. Niin kutsutun megadosingin vaarana voi puolestaan olla, että korkea annos yhtä tiettyä ravintoainetta saattaa haitata toisten ravintoaineiden imeytymistä, aiheuttaen ravinteiden epätasapainoa.

Kuinka Food-Grown® ravintolisät valmistetaan?

Vastaus tähän on, että niitä ei valmisteta. Ne kasvatetaan.

Tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina. Sarjan kehittäjä Henrietta Norton havainnollistaa ravintolisien mahdollisia eroja vertauskuvalla kirjeestä, joka toisessa esimerkissä lähetetään matkaan ilman osoitetta (kirjeitä pitää lähettää useita, jotta edes yksi tulisi perille), ja toisessa esimerkissä kirjekuori ei vain sisällä kaikkia tarvittavia osoitetietoja, mutta kuriiri toimittaa sen suoraan kotiovelle asti.

Wild Nutritionin tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä reilu 30 tuotetta eri sukupuolille ja eri elämänvaiheisiin. Kaikkit tuotteet soveltuvat kasvissyöjille, monet valmisteet ovat tämän lisäksi myös vegaaneja.