Kefirko Luomu Vesikefiirin Siemen 5g

14,95

  • Luomulaatuiset vesikefiirin siemenet
  • Helppo valmistaa kotona
  • Tee vesikefiiristä juuri sinun näköisesi!

Varastossa

100% luonnollinen
Luomu

Tuotekuvaus

Kefirko luomulaatuiset kuivatut vesikefiirin siemenet

Valmista raikasta ja fermentoitua vesikefiiriä helposti kotona!

Kefirko luomulaatuiset vesikefiirin siemenet ovat uudelleenkäytettäviä eläviä viljelmiä, joilla voit valmistaa herkullista vesikefiiriä kotikeittiössäsi. Ne aktivoituvat käyttövalmiiksi noin viikon aikana ja säilyvät hyvällä hoidolla pitkään.

Pakkaus sisältää 5g kuivattuja siemeniä, jotka aktivoituvat noin 30g tuoreeksi viljelmäksi – riittää käynnistämään 600ml vesikefiirin valmistuksen. Kokeile yhdessä Kefirko fermentointiastian kanssa, joka tekee kefiirin valmistamisesta helppoa!

Aktivointiohje

  1. Sekoita 30g sokeria (puolet tummaa ruokosokeria) 300ml:aan klooritonta vettä.
  2. Lisää vesikefiirin siemenet.
  3. Peitä purkki ja jätä huoneenlämpöön (20–24°C) 3–4 päivän ajaksi.
  4. Siivilöi vesi pois ja toista vaiheet 1–3 yhteensä 5–7 kertaa. Huom! Toistokerroilla fermentointiaika lyhennetään 2 vuorokauteen. Kun siemenet alkavat aktivoitua (neste alkaa kuplia, tuoksu muuttuu), ne ovat käyttövalmiita.

Vesikefiirin valmistusohje (kun siemenet aktivoitu)

  • 30g aktivoituja vesikefiirin siemeniä
  • 600ml klooritonta vettä
  • 30g sokeria
  • Pala kuivattua hedelmää tai sitruunaviipale
  • Liuota sokeri huoneenlämpöiseen veteen, lisää siemenet ja hedelmä. Peitä ja fermentoi huoneenlämmössä (20–24°C) 24–48 tuntia.
  • Siivilöi kefiiri ja käytä siemenet seuraavaan erään. Juoma on nyt valmis nautittavaksi tai toiseen fermentointiin.

Itse valmistettu vesikefiiri on virkistävä, luonnollisesti fermentoitu juoma, jonka makua ja makeutta voit säädellä oman mieltymyksesi mukaan. Elävät viljelmät kasvavat ja monistuvat jokaisella käyttökerralla – joten voit jakaa siemeniä ystävillesi tai valmistaa useampia eriä kerralla.

Kuivatut luomu vesikefiirin siemenet

Aktivointiohje

  1. Sekoita 30g sokeria (puolet tummaa ruokosokeria) 300ml:aan klooritonta vettä.
  2. Lisää vesikefiirin siemenet.
  3. Peitä purkki ja jätä huoneenlämpöön (20–24°C) 3–4 päivän ajaksi.
  4. Siivilöi vesi pois ja toista vaiheet 1–3 yhteensä 5–7 kertaa. Huom! Toistokerroilla fermentointiaika lyhennetään 2 vuorokauteen. Kun siemenet alkavat aktivoitua (neste alkaa kuplia, tuoksu muuttuu), ne ovat käyttövalmiita.

Vesikefiirin valmistusohje (kun siemenet aktivoitu)

  • 30g aktivoituja vesikefiirin siemeniä
  • 600ml klooritonta vettä
  • 30g sokeria
  • Pala kuivattua hedelmää tai sitruunaviipale
  • Liuota sokeri huoneenlämpöiseen veteen, lisää siemenet ja hedelmä. Peitä ja fermentoi huoneenlämmössä (20–24°C) 24–48 tuntia.
  • Siivilöi kefiiri ja käytä siemenet seuraavaan erään. Juoma on nyt valmis nautittavaksi tai toiseen fermentointiin.
Pakkauskoko 5gValmistusmaa SloveniaYksikkö kgYksikköhinta 2990Paino 0.0088kg

Arvioi tuote “Kefirko Luomu Vesikefiirin Siemen 5g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Fermentointi kotona ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Kefirkon valikoimasta löydät innovatiiviset välineet ja luomulaatuiset siemenet maitokefiirin, vesikefiirin, juuston ja fermentoitujen vihannesten valmistukseen. Tuotteet on suunniteltu helpottamaan kotona tehtävää fermentointia ilman kompromisseja – jokainen yksityiskohta tukee onnistunutta lopputulosta.

Aloita oma fermentointimatkasi helposti!

Viimeksi katsomasi tuotteet

Kefirko Luomu Vesikefiirin Siemen 5g

14,95

Varastossa