Florame Eteerinen Öljy Cardamome / Kardemumma 5ml

28,90

  • Ekosertifioitu eteerinen öljy
  • Luomulaatuinen
  • Erinomainen aromaterapiaan

Varasto loppu

100% luonnollinen
Cruelty Free
Ekosertifioitu
GMO-vapaa
Luomu
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Kardemumma kuuluu samaan kasviperheeseen kuin inkivääri ja kurkuma. Auringossa kuivatuista, vihreistä marjoista saadaan kardemumma eteeristä öljyä. Raikas, ihana tuoksu on stimuloiva ja voimistava. Kardemummaa voidaan käyttää tuoksulampussa flunssa-aikana tai höyryhengittää, se avaa hengitysteitä.

Kardemumma tukee ruoansulatusta, ja sillä hoidetaan vatsavaivoja, kuten kramppeja, ilmavaivoja sekä pahoinvointia. Se lievittää myös kuukautiskramppeja ja päänsärkyä.

Kardemumma rentouttaa ja kohottaa mielialaa. Se rauhoittaa rasittunutta hermostoa ja sillä voidaan hoitaa henkistä väsymystä sekä stressiä. Afrodisinen kardemumma eteerinen öljy lisää myös aistikkuutta, sensuaalisuutta ja seksuaalista halukkuutta.

Stimuloiva ja lämmittävä kardemumma sopii loistavasti keittiöön. Ruoanlaitossa siitä saa hienon mausteisen aromin ruokaan. Erinomainen öljy leivonnaisiin.
Rekisteröity mausteeksi.

Käyttökohteita:
 Flunssa, hengitystiet, krampit, ruoansulatus, ruoanlaitto, mieliala, seksuaalisuus.

Kontraindikaatiot: Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana. Ei alle 7-vuotialle lapsille. Epilepsiasta tai sydänvaivoista kärsivän tulee käyttää varoen.

Ecocert luomusertifioitu.

100% kemotyypitetty luomu kardemumma eteerinen öljy.

Käytä huoneen raikastamiseen, tunnelmanluontiin tai aromaterapiaan.

Valmistusmaa RanskaYksikkö lYksikköhinta 5780Paino 0.04kg

Arvioi tuote “Florame Eteerinen Öljy Cardamome / Kardemumma 5ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Florame sitoutuu laadukkaaseen sertifioituun luomu-kosmetiikkaan. Tuotteet sisältävät maksimaalisen määrän luonnollisia ja luomu raaka-aineita ja ne on valmistettu ilman parabeenejä, synteettisiä väriaineita, silikonia tai geenimanipuloituja raaka-aineita. Florame on tunnettu ainutlaatuisista, laadukkaista ja aidoista luomu-sertifioiduista eteerisistä öljyistään. Sertifiointina ovat ECOCERT tai ECOCERT AB (Agriculture Biologique) Tuote, joIlla on Ecocertin AB, tarkoittaa elintarvikkeen luomu-sertifiointia. AB-sertifioituja öljyjä käytetään Ranskassa terapeutin valvonnassa myös sisäisesti tai ruoanlaitossa mausteena.
Kasvit ja kukat tulevat Floramen omilta valvotuilta tiloilta, joilla on tarkka laatuvalvonta, jonka jälkeen ne tislataan omissa tislaamoissa ja tutkitaan tarkasti laboratoriossa kemotyypin varmistamiseksi.
Kaikkien öljyjen alkuperä on jäljitettävissä.
Ranskassa ja muualla maailmassa Floramen öljyjä käyttävät myös lääkärit ja sairaalat.

Florame Eteerinen Öljy Cardamome / Kardemumma 5ml

28,90

Varasto loppu