Florame Eteerinen Öljy Basilika 10ml

16,35

  • Sopii loistavasti kuukautiskipujen hoitoon
  • Kirkastaa ajatuksia
  • Helpottaa päänsärkyä ja väsymystä

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Ranskalainen basilika eteerinen öljy auttaa rentoutumaan ja virkistää mieltä. Sitä käytetään usein myös meditaation tukena.

Yrttisen tuoksuinen basilika on myös tehokas apu aineenvaihduntaongelmien hoidossa, sillä se stimuloi ruoansulatusta, helpottaa pahoinvointia ja ilmavaivoja.

Floramen eteerinen basilikaöljy on oiva apu kivunlievitykseen

Basilika eteerinen öljy lievittää kramppeja ja kipuja, siksi se sopii loistavasti kuukautiskipujen hoitoon. Kokeile myös päänsärkyjen taltuttamiseen. Sekoita hierontaöljyyn ja levitä alavatsalle tai ohimoille. Basilika omaa myös antibakteerisia ominaisuuksia. Basilikaöljy toimii muurahaiskarkoitteena, sillä muurahaiset eivät siedä sen tuoksua.

Ranskalaista basilikaa viljellään pääasiassa Välimeren alueella. Basilika on suosittu ja paljon käytetty yrtti, jonka aromi muistuttaa eucalyptusta ja rakuunaa. Sekoita muutama tippa esimerkiksi oliiviöljyyn ja nauti salaatinkastikkeena.

Lue lisää eteeristen öljyjen käytöstä blogista: Eteeristen öljyjen 5 käyttötapaa

Floramen eteerisen basilikaöljyn pääasialliset hyödyt

  •       Auttaa rentoutumaan ja virkistää mieltä
  •       Tehokas apu aineenvaihduntaongelmiin
  •       Stimuloi ruoansulatusta, helpottaa pahoinvointia ja ilmavaivoja
  •       Lievittää kramppeja ja kipuja
  •       Voi helpottaa kuukautiskipuja ja päänsärkyä
  •       Antibakteerisia ominaisuuksia
  •       Sopii muurahaiskarkotteeksi

Huomioi tämä Floramen eteeristä basilikaöljyä käyttäessäsi

Ecocert luomusertifioitu.

100% kemotyypitetty luomu basilika eteerinen öljy.

Floramen 100% eteeriset öljyt ovat voimakkaita tiivisteitä. Iholle käytettynä laimennettava esimerkiksi sekoittamalla puhtaaseen luomuöljyyn

Käyttökohteita: Stressi, ahdistus, ruoansulatus, ilmavaivat, krampit, kuukautiskivut, ruoanlaitto.

Kontraindikaatiot: Ei suositella raskauden eikä imetyksen aikana, eikä alle 7-vuotiaille lapsille. Ei verenohennuslääkkeitä käyttäessä.

Floramen 100% eteeriset öljyt ovat voimakkaita tiivisteitä. Sen vuoksi niitä ei saa käyttää laimentamattomana suoraan iholle. Voit laimentaa öljyn laadukkaalla ihonhoitoon soveltuvalla luomuöljyllä, kuten kookos-, manteli- tai arganöljyllä.

Florame

Florame on tunnettu ainutlaatuisista, laadukkaista ja aidoista luomu-sertifioiduista eteerisistä öljyistään. Sertifiointina ovat ECOCERT tai ECOCERT AB (Agriculture Biologique) . 

Huomaathan, että tuote, jolla on Ecocertin AB, tarkoittaa elintarvikkeen luomu-sertifiointia. AB-sertifioituja öljyjä käytetään Ranskassa terapeutin valvonnassa myös sisäisesti tai ruoanlaitossa mausteena. Ranskassa ja muualla maailmassa Floramen öljyjä käyttävät myös lääkärit ja sairaalat.

Florame sitoutuu vain laadukkaaseen sertifioituun luomu-kosmetiikkaan. Tuotteet sisältävät maksimaalisen määrän luonnollisia ja luomulaatuisia raaka-aineita, ja ne on valmistettu ilman parabeenejä, synteettisiä väriaineita, silikonia tai geenimanipuloituja raaka-aineita.

Eteerisissä öljyissä käytetyt kasvit ja kukat tulevat Floramen omilta valvotuilta tiloilta, joilla on erityisen tarkka laadunvalvonta. Keräämisen jälkeen raaka-aineet tislataan omissa tislaamoissa ja tutkitaan tarkasti laboratoriossa kemotyypin varmistamiseksi. Kaikkien Floramen eteeristen öljyjen alkuperä on jäljitettävissä.

Tutustu lisää Florameen:

Cosmetics and essential oils Florame

Seuraa Florame -brändiä sosiaalisessa mediassa:

FLORAME (@florame) • Instagram-kuvat ja -videot

Florame Finland | Facebook

Sopii loistavasti huoneen raikastamiseen, tunnelman luontiin tai aromaterapiaan. Käytä muutama tippa eteeristä öljyä tuoksukylpynä diffuuserissa tai tuoksulampussa.

Yksikköhinta 1635Paino 0.04kg

Arvioi tuote “Florame Eteerinen Öljy Basilika 10ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Florame on markkinoiden laadukkain eteeristen öljyjen tuotesarja! Florame valmistaa kaikki öljynsä alusta asti itse, omilla luomutiloillaan. Basilika avaa hengitysteitä ja rentouttaa.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Florame sitoutuu laadukkaaseen sertifioituun luomu-kosmetiikkaan. Tuotteet sisältävät maksimaalisen määrän luonnollisia ja luomu raaka-aineita ja ne on valmistettu ilman parabeenejä, synteettisiä väriaineita, silikonia tai geenimanipuloituja raaka-aineita. Florame on tunnettu ainutlaatuisista, laadukkaista ja aidoista luomu-sertifioiduista eteerisistä öljyistään. Sertifiointina ovat ECOCERT tai ECOCERT AB (Agriculture Biologique) Tuote, joIlla on Ecocertin AB, tarkoittaa elintarvikkeen luomu-sertifiointia. AB-sertifioituja öljyjä käytetään Ranskassa terapeutin valvonnassa myös sisäisesti tai ruoanlaitossa mausteena.
Kasvit ja kukat tulevat Floramen omilta valvotuilta tiloilta, joilla on tarkka laatuvalvonta, jonka jälkeen ne tislataan omissa tislaamoissa ja tutkitaan tarkasti laboratoriossa kemotyypin varmistamiseksi.
Kaikkien öljyjen alkuperä on jäljitettävissä.
Ranskassa ja muualla maailmassa Floramen öljyjä käyttävät myös lääkärit ja sairaalat.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Florame Eteerinen Öljy Basilika 10ml

16,35

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.