Terapeuttiset Joditipat 15 ml

25,70

  Varasto loppu

  Tuotekuvaus

  Helppokäyttöisessä muodossa olevaa jodia kilpirauhaselle, kognitiivisille toiminnoille, energia-aineenvaihdunnalle ja hyödyksi iholle ja hermostolle.

  Biomedin Terapeuttisista Joditipoista saat päiväannoksen hyvin imeytyvää jodia helppokäyttöisessä muodossa. Sen voi sekoittaa esimerkiksi nesteen joukkoon tai tiputtaa kielen alle, jolloin tipat sopivatkin hyvin nielemisvaikeuksista kärsiville. Tuote on allergiatestattu ja turvallinen käyttää.

  Jodi on tärkeä hivenaine edistämään normaaleja kognitiivisia toimintoja ja energia-aineenvaihduntaa. Jodi toimii myös kilpirauhasen toimintaa edistäen ja ollen hyödyksi iholle ja hermostolle. Suuri osa suomalaisista kärsii jodin puutteesta.

  Ohjeenmukainen annostus riittää jopa 544 päivään!

  Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä. Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista.

  Vesi, jodi (kaliumjodidi), säiläntöaineet (sitruunahappo, kaliumsorbaatti).

  Laktoositon

  1 tippa päivässä.

  Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

  / vuorokausiannos (1 tippa)
  Jodia (mikrog), 150 (100 %*)
  * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

  Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikkö LitresYksikköhinta 1713.33Paino 0.023kg

  Arvioi tuote “Terapeuttiset Joditipat 15 ml” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  PUR:in henkilökunta suosittelee

  Merilevä on hyvä jodin lähde mutta ei kuulu monenkaan päivittäiseen ruokavalioon. Siksi nestemäiset joditipat ovat tärkeä lisäravinne, erityisesti kilpirauhasta tukemaan.

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Suomalainen Biomed on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.
  Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista. Terapeuttiset tipat ovat hyvinimeytyviä ja allergikoille sopivia.

  Terapeuttiset Joditipat 15 ml

  25,70

  Varasto loppu