Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio on isossa osassa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tutustu valikoimamme laadukkaisiin mausteisiin, yrtteihin, luuliemijauheisiin ja muihin elintarvikkeisiin, jotka sopivat osaksi terveellistä ruokavaliota ja nostavat ruoanlaittosi uudelle tasolle!

Valikoima

Valikoimastamme löydät muun muassa laadukkaat luomulaatuiset Sonnentor -mausteet, joiden avulla tuot esiin ruoanvalmistuksessa käyttämiesi raaka-aineiden parhaat puolet. Myös lämpimät juomat maistuvat taivaallisilta, kun niihin lisää ripauksen kanelia, vaniljaa tai kardemummaa. Tiesitkö muuten, että valikoimastamme löytyvä ceylon kaneli on parempi valinta moniin kaupoista löytyviin kaneleihin verrattuna, sillä se ei sisällä lainkaan maksalle haitallista kumariinia?

Planet Paleon kollageenijuomat ovat eettisiä ja korkealaatuisia, luomusertifioituja luuliemijauheita. Jauheita löytyy useina eri makuina ja ne sisältävät runsaasti terveyttä tukevia mineraaleja. Luuliemi vahvistaa niveliä ja sidekudoksia, parantaa immuniteettia ja puhdistaa elimistöä. Lue luuliemien hyödyistä lisää blogista!

Meiltä saat myös Cosmovedan ruoanlaittoon käytettävät proteiinipitoiset Mung Dal -pavut, jotka sulavat vatsassa paremmin kuin muut pavut tai linssilajit. Katso blogista suosittu ayurvedinen kitchari -resepti, jonka pääraaka-aineena mung dal -pavut toimivat! 

Yrttipajan tuotteilla haudutat herkullisen kupposen teetä, mutta tuotteita voi käyttää myös useaan muuhun tarkoitukseen käytetystä yrtistä riippuen.

Näytetään tulokset (5 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi