Together Night Time Complex 60 Kaps

21,00

  • Viisi luonnossa esiintyvää magnesiumin muotoa
  • Mukana myös humalauutetta ja 5-HTP:tä sisältävää griffonia-uutetta
  • Nukahtamisen tueksi

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Cruelty Free
GMO-vapaa
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Together Night Time sopii parhaiten ilta-aikaan käytettäväksi. Sellaisiin hetkiin, joihin kaipaat rauhoittumista, rennompaa mieltä ja valmistautumista parempaan uneen.

Luontaisesti tehokkaat ainesosat

Tämä tuote on yhdistelmä Togetherin Kuolleenmeren alueelta kestävästi hankittua magnesiumia, ranskalaista premium-laatuista humalauutetta sekä 5-HTP:tä luontaisesti sisältävää griffonia-uutetta. Kestävästi kerätyn, villinä kasvavan Griffonian sisältämä 5-HTP auttaa melatoniinin tuotannossa.

Magnesiumia viidessä eri muodossa

Together Marine Magnesium sisältää kaikki viisi luonnossa esiintyvää magnesiumin muotoa: oksidi, hydroksidi, sulfaatti, karbonaatti ja kloridi. Kehomme pystyy tunnistamaan ja hyödyntämään mineraalit hyvin, kun ne otetaan luonnollisista lähteistä, eivätkä ne ole synteettisesti kehitettyjä. Together käyttää luonnollisia haihdutus- ja puhdistustekniikoita mineraalipitoisen veden puhdistamiseen ja magnesiumin uuttamiseen. Valmis tuote on täysin puhdas ja vailla kemikaaleja.

Vegecaps
Kasviperäiset kapselit ovat valmistettu Pinus Elliottii -puusta tehdystä kasviselluloosasta. Kahdesta osasta koostuva kapseli voidaan myös avata ja sekoittaa sen sisältö ruokaan tai juomaan.

Magnesium puhdistetusta merivedestä, Griffonia simplicifolia-siemenuute, humalauute (Humulus lupulus), merilevä (Lithotamnium calcarea). Kasviselluloosakapseli.

Kaksi kapselia 30 minuuttia ennen nukkumista, ota ravintolisänä ruoan kanssa tai ilman.

Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

Ainesosa
Per annos
% VSV*
Magnesium 180mg 48
5-HTP 100 mg
Humalauute 100 mg

2 kapselia sisältää

Yksikkö pcsPaino 0.046kg

Näitä et ainakaan löydä

synteettisiä ainesosia

torjunta-aineita

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Uusi, täysravintoon pohjautuva ravintolisäsarja nyt saatavilla Suomesta!

Kehomme vastaanottaa ja käyttää paremmin ravintoaineita, kun ne saadaan aidosta ravinnosta. Togetherin täysravintopohjaiset ainesosat ovat raakoja ja kokonaisvaltaisia, ja sisältävät kaiken sen luonnollisen hyvän, kuten elävät entsyymit ja fytoravinteet, aminohapot, hivenaineet ja muut bioaktiiviset tekijät, jotka tukevat ravintoaineen imeytymistä ja hyötykäyttöä kehossa. Erinomaisen imeytymisen ansiosta Together valmisteet ovat tehokkaita pieninäkin annoksina ja näin myös vatsaystävällisiä.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Together Night Time Complex 60 Kaps

21,00

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.